close-btn

Найкращий сервіс онлайн-ідентифікації у банку: PaySpace Magazine Awards 2022

В умовах війни, де мільйони людей не мають фізичного доступу до банківських відділень, онлайн-ідентифікація стає критично важливою

PaySpace Magazine Awards 2022

PaySpace Magazine Awards 2022

Онлайн-ідентифікація — механізм дистанційного (через інтернет) встановлення особи людини. За допомогою цього клієнтам, щоб отримати, наприклад, кредитну картку в банку, не потрібно йти до відділення. Зараз вже традиційно ідентифікація відбувається за допомогою Дії, але можна експортувати електронні копії документів і вручну.

У номінації «Найкращий сервіс онлайн-ідентифікації у банку» премії PaySpace Magazine Awards 2022 взяли участь: Кредобанк, ПУМБ, Monobank, А-Банк, O.Bank, АТ «БАНК ФОРВАРД», ПриватБанк, Банк Власний рахунок.

Кредобанк

Кредобанк заснований у 1990 році, з головним офісом у Львові. На 100 % належить найбільшому польському банку PKO Bank Polski.

«Відкривайте «Правильну картку» від KredoBank онлайн за кілька хвилин без візиту до банку. Завантажуйте застосунок KredoBank у свій смартфон, проходьте реєстрацію, поділіться копією паспорта через Дію та отримайте цифрову «Правильну картку» з можливістю прийому швидких переказів з Польщі та Європи», — зазначають представники банку.

Кредобанк

Кредобанк Фото: ratelist.top

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ)

ПУМБ — один із провідних українських банків. Належить промислово-фінансовій групі «СКМ». Заснований у грудні 1991.

Стати клієнтом ПУМБ і отримати віртуальну картку просто та швидко. Це займе до 5 хвилин. Слід встановити ПУМБ Online на смартфон, пройти ідентифікацію за допомогою цифрових документів у Дії та відкрити віртуальну «всеКАРТУ». От і готово, всі послуги ПУМБ доступні цілодобово. Пластикову картку можна також замовити у застосунку й забрати у відділенні чи поштоматі Нової пошти.

ПУМБ Фото: finclub.net

Monobank | Universal Bank

Monobank — роздрібний продукт АТ «Універсал Банк», який виник у рамках співпраці з командою Fintech Band. У мобільному додатку monobank міститься великий вибір банківських та ряду інших послуг: грошові перекази, оплата комунальних платежів, розстрочка, оплата частинами, депозити, QR-еквайринг, інтернет-еквайринг, можливість купувати облігації, торгувати акціями. Контролювати свої фінансові операції, формувати виписки за бажаними параметрами та аналізувати їх у зручному додатку.

У monobank випускаються кредитні, дитячі, для виплат, елітні, валютні картки. Можливість відкриття рахунку ФОП. Величезний вибір послуг: від грошових переказів і відкриття депозитів до реферальної програми, кешбек. І це все в зручному додатку.

https://delo.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий процесинговий центр в Україні: PaySpace Magazine Awards 2022

А-Банк

А-Банк — український роздрібний банк, зареєстрований 30 жовтня 1992 року з головним офісом у місті Дніпро.

В А-Банку можна пройти ідентифікацію онлайн за допомогою мобільного додатка ABank24 та отримати кредитну картку одразу після процедури. Реєстрація займає в середньому 5-7 хвилин. Що потрібно для проходження ідентифікації: передача документів через «Дія» / паспорт старого зразка / ID-картка / закордонний паспорт / ID-посвідка на постійне проживання / ID-посвідка на тимчасове проживання / військовий квиток / посвідчення офіцера.

А-Банк

А-Банк Фото: forbes.ua

O.Bank

O.Bank — продукт «Ідея Банку» — підтримує ряд звичних функцій дистанційного банкінгу, включаючи управління картками і рахунками, переказ коштів, оплату мобільного зв’язку, інтернету і телефонії, відкриття депозитів і погашення кредитів. Також в додаток інтегрований цифровий гаманець від Mastercard — Masterpass. Він дозволяє використовувати зареєстровані в цій системі карти інших українських банків і зручно переказувати гроші прямо в додатку.

O.Bank

O.Bank

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі продукти TechFin в Україні: премія PaySpace Magazine Awards 2022

АТ «БАНК ФОРВАРД»

Комерційний банк, основний фокус діяльності якого протягом 15-ти років спрямований на обслуговування приватних клієнтів. Пріоритети — мобільний банкінг Forward Online, сегменти споживчого кредитування, карткові та депозитні продукти.

Акцент на інноваційності продуктів і послуг європейського рівня та впровадженні нового підходу щодо якості обслуговування. Є членом ФГВФО, НАБУ, входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією НБУ та є членом національних і міжнародних платіжних систем: Masterсard Worldwide, VISA Int., НПС «Український платіжний простір».

АТ «БАНК ФОРВАРД»

АТ «БАНК ФОРВАРД»

ПриватБанк

ПриватБанк — найбільший за розмірами активів український банк і лідер роздрібного банківського ринку України, зареєстрований 19 березня 1992 року.

«Щоб стати клієнтом ПриватБанку, більше не потрібно йти у відділення. Для цього достатньо лише заповнити анкету онлайн в мобільному додатку Приват24 та провести відеодзвінок з оператором банку. Після проходження ідентифікації новий клієнт отримує доступ до всіх продуктів та послуг банку», — пояснюють представники.

ПриватБанк

ПриватБанк Фото: rbc.ua

Банк Власний Рахунок

Це діджитальний проєкт Банку Восток. Попронує велику кількість балів на «Власний Рахунок» без обмежень на суму та категорії, а також платежі та перекази без комісій. Зокрема, клієнти отримують змогу поповнення рахунку готівкою на більше ніж 4033 касах «Сільпо» без комісій.

Банк Восток

Банк Восток Фото: outsignal.com

За підтримки Асоціації ЄМА та Всеукраїнської Асоціації Фінансових Компаній.

Інформаційні партнери: журнал Фуете, 44.ua, Ukrainian Fintech Hub, banki.ua, Prostobiz.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Голосуємо за найкращий банк-еквайєр в Україні — премія PaySpace Magazine Awards 2022

PaySpace Magazine Awards 2022: голосуйте за найкращі українські FinTech-бренди!

google news