close-btn

Найбільший інвестиційний фонд у світі заплатить своїм вакцинованим співробітникам по $1000

Фонд управління активами Vanguard пропонує співробітникам $1 тис за вакцинацію проти коронавіруса

Фото: quote.rbc.ru

Видання CNN відзначає те, наскільки агресивно великі глобальні компанії просувають ідею вакцинації. Згідно з офіційними заявами їхніх представників, це робиться на тлі побоювань у зв’язку з безконтрольним зростанням захворюваності, викликаної штамом “Дельта”. Інвестиційний фонд Vanguard заявив про готовність виплатити кожному зі своїх 16 500 співробітників надбавку в розмірі $1 тис за наявності сертифіката вакцинації. Документ необхідно пред’явити до 1 жовтня.

Такий крок було зроблено слідом за іншими подібними ініціативами великих корпорацій. В кінці липня керівники Microsoft, Facebook, Google та Uber оголосили про необхідність пройти повний курс вакцинації тим співробітникам, які мають намір восени повернутися в офіси. Однак грошові надбавки передбачені не були. У свою чергу, для Vanguard Group виділити значний бюджет для заохочення працівників вакцинуватися проблему не представляє.

Заснована у 1975 році Джоном Боглом інвестиційна компанія зі штаб-квартирою в м. Веллі-Фордж (США) має у своєму розпорядженні активи на загальну суму $6,41 трлн. Компанія об’єднує в собі близько 370 фінансових, пенсійних і трастових фондів по всьому світу, а також є найбільшим акціонером таких банків, як Bank of America, JP Morgan, Citigroup, Goldman Sachs та Morgan Stanley.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Мерія американського міста Нью-Йорк прийняла постанову про обов’язкову вакцинацію перед відвідуванням ряду громадських організацій та установ. Зокрема, мова йде в першу чергу про об’єкти туристичної галузі та дозвілля. Мер Нью-Йорка Білл де-Блазі заявив представникам преси наступне:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невакциновані клієнти не зможуть відвідувати відділення великого американського банку

За матеріалами сайту cnn.com

google news