close-btn

Apple раптово випустила оновлення iOS 14.8.1 для тих, хто не хоче переходити на iOS 15

26 жовтня компанія Apple випустила iOS 14.8.1 через день після того, як відбувся реліз iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 і macOS Monterey. Оновлення вийшло лише через місяць після випуску iOS 14.8 і призначене для тих, хто не хоче оновлювати свій iPhone до iOS 15

https://9to5mac.com/

Компанія Apple вчора випустила велике оновлення операційних систем iPhone і iPad — iOS 15.1 та iPadOS 15.1, які привнесли безліч змін, покращень та нових функцій, включаючи підтримку спільного перегляду та прослуховування SharePlay, нові режими для iPhone 13 тощо.

І якщо iOS 15.1 та iPadOS 15.1 були релізами давно запланованими та очікуваними, то цього разу Apple вдалося здивувати публіку. Компанія випустила оновлення для минулої версії своїх мобільних платформ – iOS 14.8.1 та iPadOS 14.8.1. Ці апдейти не надають нових можливостей, але підвищують безпеку пристроїв у користувачів, які з будь-яких причин не бажають переходити на нову iOS 15.

Ви можете оновити свій iPhone, зайшовши до «Налаштування», вибравши «Загальні», потім вибравши «Оновлення програмного забезпечення». iOS 14.8.1 не проходила бета-тестування, тому стала сюрпризом для багатьох. У примітках до оновлення Apple говориться, що воно «містить важливі оновлення безпеки та рекомендується для всіх користувачів».

На початку цього року Apple оголосила, що планує надати користувачам вибір між iOS 15 та iOS 14, але з важливими оновленнями безпеки.

«iOS у «Налаштуваннях» пропонує вибір між двома версіями оновлення програмного забезпечення. Ви можете виконати оновлення до останньої версії iOS 15, як тільки вона буде випущена, для отримання останніх функцій та повного набору оновлень безпеки. Або можете продовжити роботу на iOS 14 і, як і раніше, отримувати важливі оновлення безпеки, поки не будете готові перейти на наступну основну версію.»

Поряд із випуском iOS 14.8.1 Apple опублікувала нотатки про оновлення безпеки, в яких компанія виправила помилки, пов’язані зі звуком, ColorSync, Continuity Camera, CoreGraphics, драйверами графічного процесора, IOMobileFrameBuffer, ядром, Sidecar, Status Bar, Voice Control та WebKit.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Представлені 14 вересня компанією Apple iPhone 13, смарт-годинник Watch Series 7 і два планшети iPad сподобалися користувачам. Виробник докладно розписав можливості девайсів, але про окремі цікаві деталі чомусь промовчав. Разбираємось у нюансах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск висміяв новинку від Apple за її рекордно высоку ціну

За матеріалами сайту 9to5mac.com

google news