close-btn

Bank of America оснастить своїх співробітників окулярами віртуальної реальності

На сайті BofA буде запущена програма навчання новим сервісам з використанням VR-гарнітури

Apple проектирует мощную и дорогую VR-гарнитуру, которой потребуется активное охлаждение — СМИ - Beltion

В рамках ініціативи в 4300 відділеннях банку будуть встановлені стенди з VR-гарнітурами, що дозволить 50 тис співробітників BofA більш швидко та ефективно виконувати свої щоденні завдання, а також моделювати взаємодію з клієнтами в віртуальному просторі. До кінця наступного року серія навчальних модулів буде складатися з 20 симуляторів VRR, які допоможуть працівникам банку освоїти навички поглиблення відносин з клієнтом, управління складними переговорами та ін.

Крім цього, інтерфейс VR буде забезпечений спеціальною системою моніторингу, за допомогою якої менеджери відділень в режимі реального часу зможуть швидко виявляти прогалини в навичках своїх співробітників і коригувати їхнє подальше навчання. Представники BofA заявили, що в цьому році було проведено пілотний проєкт за участі 400 співробітників. Результати експерименту показали, що 97% працівників відчували себе більш комфортно при виконанні своїх завдань за допомогою окулярів віртуальної реальності.

Джон Джордан, глава підрозділу BofA, каже: «Застосування технології віртуальної реальності дуже ефективне, коли мова йде про навчання новим професійним навичкам”.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Національний фінрегулятор ввів в дію новий регламент функціонування мікрокредитних небанківських організацій. Відповідно до нових правил кредиторам тепер необхідно публікувати на своїх сайтах повну інформацію про умови позик. Зробити це треба буде за єдиним уніфікованим зразком, затвердженим постановою №100.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПриватБанк потрібно розділити і приватизувати, – глава НБУ

За матеріалами сайту finextra.com

google news