close-btn

ePayments оголосила про закриття бізнесу

Міжнародний сервіс ePayments вступив у впорядковану платоспроможну ліквідацію

https://akket.com/

Протягом останніх трьох років ePayments було закрито після того, як Управління фінансового нагляду Великобританії (FCA) виявило деякі недоліки у їхніх заходах щодо боротьби з фінансовими злочинами. За час вимушеної зупинки діяльності компанія ретельно працювала над тим, щоб відповідати необхідним стандартам: залучила консультантів, найняла додаткових працівників та розробила нові нормативні документи. ePayments вдалося отримати ліцензію наново, забезпечити доступ до коштів користувачів, але в результаті вони так і не змогли вивести бізнес на нормальний рівень та окупність.

На практиці це означає, що ePayments не повернеться до повноцінної роботи і тепер повністю зосередиться на наданні клієнтам відшкодування та опрацювання процесу закриття рахунків у міру закриття бізнесу. Усі кошти клієнтів залишаються на захищених рахунках. FCA відомо про це рішення компанії.

Оскільки бізнес закривається в найближчі місяці, ePayments закликає тих, хто має кошти на їхніх електронних гаманцях, зняти ці кошти.

ePayments був міжнародним сервісом для грошових переказів, створений для потреб бізнесу. Продукти ePayments – це електронний гаманець та передплачена (Prepaid) платіжна картка ePayments Mastercard, випущена у Великій Британії. Карту приймали для оплати товарів та послуг у більшості країн світу. Гроші з електронного гаманця можна було виводити на інші електронні гаманці, картку ePayments або реальний рахунок в українському банку.

Раніше ми писали, що міжнародна міжбанківська система передачі інформації та здійснення платежів Swift впроваджує нову функцію, яка дозволяє клієнту заздалегідь визначити, що платіж може затриматися через неправильні дані одержувача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

google news