close-btn

Google Cloud оголосив про стратегічне партнерство з Coinbase

Google Cloud і Coinbase оголосили про нове, довгострокове стратегічне партнерство, спрямоване на покращення обслуговування зростаючої екосистеми Web3

Google Cloud & Coinbase

Google Cloud & Coinbase Фото: financialit.net

Зазначається, що Coinbase використовуватиме обчислювальну платформу Google Cloud для масштабної обробки даних блокчейну та збільшить потужність своїх криптовалютних сервісів за рахунок використання оптоволоконної мережі преміум-класу Google.

Компанія також побудує свою глобальну інформаційну платформу на базі захищеної інфраструктури Google Cloud, де за рахунок власних технологій обробки даних надаватиме користувачам інформацію про криптовалюти, керовану штучним інтелектом (машинне навчання).

«Завдяки цьому партнерству розробники Web3 також зможуть отримати доступ до публічних криптовалютних баз даних Google BigQuery, які працюватимуть на базі хмарних вузлів Coinbase на кількох блокчейнах. Інтеграція дозволить розробникам працювати із системами на базі Web3 без потреби створювати дорогу та складну інфраструктуру», — зазначають аналітики.

Нагадаємо, що Web3 — нове покоління інтернету. Це ідея ітерації всесвітньої павутини на основі блокчейну, яка включає такі напрямки, як децентралізація і економіка на основі токенів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Google запускає безкоштовний навчальний курс для українських стартапів

Масштабуємо бізнес: кому підійде сервіс від Google Market Finder

Paypal приєднався до TRUST від Coinbase

За матеріалами thepaypers.com

google news