close-btn

Google тимчасово заблокує всю політичну рекламу

Пошуковик вживає заходів для запобігання можливого спалаху насильства у зв’язку з майбутньою інавгурацією нового президента США

Заборона поширюється на будь-яку рекламу з політичним контекстом на ресурсах Google Ads, DV360, YouTube та AdX Authorized Buyer. Дане обмеження почне діяти з 14 січня. Це пов’язано з побоюваннями з приводу можливого спалаху насильства, пов’язаного з інавгурацією нового Президента США, та подібного до заворушень в будівлі Капітолія США 6 січня. У листі Google сказано наступне: перед майбутньою президентською інавгурацією система блокуватиме всю політичну рекламу через “безпрецедентні події минулого тижня”.

Заборона на “політику” покликана стримати поширення дезінформації про державні заходи. Рекламодавці не зможуть опублікувати інформацію, пов’язану з виборами, їх підсумками, майбутньою президентською інавгурацією, поточним процесом імпічменту щодо президента Трампа, інформацію, пов’язану з насильством в Капітолії США або запланованими протестами у зв’язку з цими подіями. Нова політика Googlе повинна забезпечити заборону будь-якої реклами, спрямованої на розпалювання ненависті, нетерпимості або насильства. Обмежувальні заходи будуть діяти аж до 21 січня – дня після інавгурації Байдена.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Група співробітників Google оголосила про плани приєднатися до профспілки працівників зв’язку Америки (CWA). Мета полягає у вирішенні поточних проблем, серед яких нерівність в оплаті праці, неврівноважені відносини між персоналом та керівництвом, та підозрілі контракти з державними відомствами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 порад від Google, як продуктивно працювати з дому

За матеріалами сайту strana.ua

google news