close-btn

Instagram планує додати NFT-функціонал — інсайдер

Офіційно компанія не підтверджує таку ініціативу. Однак керівник соцмережі неодноразово заявляв про наміри впровадити новий інструментарій для монетизації творчості

Instagram проведёт мероприятие для создателей NFT

Фото: happycoin.club

Відомий розробник мобільних додатків Алессандро Палуцці заявив, що Instagram працює над впровадженням функції NFT до свого додатку. За його словами, власний формат невзаємозамінних токенів в профілях користувачів може з’явитися вже в найближчі місяці. Така ініціатива платформи для соціальних мереж розробляється в рамках програми Instagram щодо впровадження функціоналу для предметів колекціонування.

Іншими словами, в майбутньому певний контент буде позначений ярликом «Колекційний», і користувач зможе придбати його в форматі невзаємозамінного токена (NFT). Незважаючи на те, що представники Instagram офіційно ще не оголошували про запуск NFT-продуктів на своїй платформі, деякий час назад в компанії все ж обмовилися про додавання до додатку нових платіжних інструментів.

CEO Instagram Адам Моссера повідомив, що нові інструменти допоможуть авторам контенту більш ефективно монетизувати свою творчість. Він також зазначив, що покупка NFT, підписка, донати та інші форми платежів допомагають блогерам легше вибудовувати зі своїми шанувальниками хороші відносини, які в довгостроковій перспективі більш збалансовані та більш передбачувані.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

В кінці 2020 року Twitter почав тестувати функцію, яка дозволяла б використовувати інтеграцію сервісів iOS для відправлення твітів в Instagram Stories. Тепер компанія прийняла рішення додати цей інструмент на свою платформу для всіх користувачів iOS-пристроїв. Раніше для цього користувачам доводилося робити знімки екрану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група хакерів на замовлення РФ викрадала інформацію українців в Instagram

За матеріалами сайту pl.investing.com

google news