close-btn

Найбільша у світі мережа кінотеатрів створить власну криптовалюту

У серпні АМС почала закупати термінали для прийому біткоін-платежів

Про це днями заявив керівник компанії АМС Адам Арон. За його словами, це лише одна з ідей, які зараз обговорюються керівництвом. Цього літа кінотеатри АМС почали впроваджувати системи для прийняття криптовалютних платежів. Глава компанії повідомив, що у клієнтів незабаром з’явиться можливість оплачувати квитки та послуги в залі за допомогою таких криптоактивів, як біткоін та ефіріум.

При цьому криптовалютний інструментарій буде тільки розширюватися. На сьогоднішній день АМС є найбільшою мережею кінотеатрів у світі. Вона налічує 2866 екранів в 358 театрах в Європі і 7967 екранів в 620 театрах в США. Нагадаємо, на цьому тижні котирування біткоіна вперше досягли позначки $66,9 тис за монету.

Аналітики компанії Fintech Panel прогнозують максимальну ціну BTC в $80 тис вже в цьому році. Цьому повинні сприяти сприятливе макросередовище, потужна основа мережі та запуск першого біржового фонду на Нью-Йоркській фондовій біржі на ф’ючерсні контракти.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Кількість користувачів, що володіють не менш 1 ETH в блокчейн мережі Ethereum, на цьому тижні досягла 1,34 млн. Це історичний максимум, і він також супроводжувався зростанням показника унікальних адрес і курсу криптовалюти. Слід зазначити, що у 2021 році ефіріум продемонстрував високі результати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MDT презентує блокчейн-оракула для прискорення впровадження DeFi

За матеріалами сайту twitter.com

google news