close-btn

Місія ЄБРР прибула до Києва: які питання планується обговорити

Делегація пробуде у столиці до кінця тижня. Під час візиту буде порушено питання інвестклімату та декарбонізації української економіки

Фото: trend.az

Голова НБУ проведе зустріч з віце-президентами Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) Аланом Пійю, який є керівником відділу банку з кредитних питань, і Марком Боуменом, який займається питаннями партнерства. Цього тижня вони прибули до Києва для вирішення поточних організаційних питань. Повідомляється, що місія ЄБРР пробуде у столиці тиждень. Окрім голови НБУ, посланці ЄБРР проведуть низку зустрічей із представниками місцевого бізнесу.

“Високопоставлена ​​делегація ЄБРР сьогодні розпочинає тижневий візит до України для проведення зустрічей з владою країни та компаніями приватного сектору. Під час візиту віце-президент ЄБРР з банківських операцій Алан Пійю, який відповідає за кредитну діяльність банку, та віце-президент з політики та партнерств Марк Боумен підтвердять підтримку ЄБРР України, її програм реформ та стабільного розвитку”, – йдеться у повідомленні прес-служби банку на офіційному сайті.

Серед іншого, планується обговорити питання декарбонізації української економіки, а також поточний стан інвестклімату.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

За результатами засідання з перегляду поточної програми Stand-by для України Виконавча рада фонду прийняла рішення продовжити її та виділити Києву транш на суму $700 млн. Про це повідомляють представники МВФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові правила гри на ринку онлайн кредитних продуктів. Кейс Neofin для Unex Bank

За матеріалами сайту interfax.com.ua

google news