close-btn

Нова пошта запускає власну авіакомпанію

Ініціатива допоможе поштовому оператору гарантувати клієнтам високу якість, швидкість і прогнозованість доставки

Нова пошта. Фото: ukranews.com

Новий авіаперевізник отримав назву Supernova Airlines. Його штат буде складатися з власного авіапарку і необхідних засобів матеріально-технічного забезпечення. Supernova Airlines буде відокремленим підрозділом компанії Нова пошта Глобал. Перші маршрути перевізник планує почати здійснювати з аеропортів “Бориспіль” і “Львів”. На початковому етапі компанія зосередить зусилля на перевезенні комерційних вантажів. Про пасажирські перевезення мова поки що не йде.

“Для перевезення відправлень наших клієнтів ми співпрацюємо з авіакомпаніями-партнерами і дуже вдячні їм за плідну співпрацю. Однак обсяги перевезень постійно зростають і потрібно освоювати нові горизонти,” – повідомив Юрій Беневитський, СЕО Нової пошти Глобал.

Він також додав, що рішення використовувати авіатранспорт при доставці вантажів продиктовано прагненням керівництва компанії вивести спектр надаваних послуг на принципово новий рівень.

Раніше повідомлялося про те, що Нова пошта вперше в Україні провела експеримент з використанням вантажного літака для доставки боксів з посилками. В ході тестового польоту було здійснено запуск безпілотного літака з аеродрому «Чайка», в Києві. Через п’ять годин БПЛА приземлився на аеродромі «Коротич», в Харківській області.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

На сьогоднішній день чисельність поштоматів Нової пошти становить 7045 одиниць, розташованих у 279 населених пунктах країни. У компанії кажуть, що багато хто з клієнтів розглядає поштомати в якості найбільш зручного способу отримання посилки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У monobank розповіли, коли на вулицях з’являться банкомати компанії

google news