close-btn

Сплатити номер криптовалютою: у Швейцарії відкриється інноваційний готель

Компанія-оператор орієнтується на людей віком до 25 років, тому що 60% власників цифрових грошей належать саме до цієї вікової категорії

Готельна мережа FIVE Hotels and Resorts із головним офісом у Дубаї оголосила про плани відкрити свій перший готель у столиці Швейцарії, де постояльці зможуть при поселенні розплачуватися криптовалютами. У компанії відзначають, що заповнюваність туристами в інших двох готелях – FIVE Jumeirah Village та FIVE Palm Jumeirah, що знаходяться в ОАЕ, перевищує 94% у будь-яку пору року.

Повідомляється, що філія у Цюріху відкриє для клієнтів свої двері вже 30 червня. На початковому етапі сплатити свій номер можна буде такими активами, як біткоін та ефір. У пресслужбі FIVE Hotels заявили, що понад три чверті всіх постояльців мережі складають молоді люди покоління Z (Generation Z — термін, застосовуваний для людей, що народилися в період між другою половиною дев’яностих і другою половиною двохтисячних років). За даними ряду експертів, до цієї вікової групи належать близько 60% користувачів криптовалют.

Нагадаємо, минулого тижня PayPal дозволив виводити біткоїн та ефір на сторонні гаманці. Користувачі отримали можливість виводити криптоактив на сторонні гаманці. Це була довгоочікувана функція, яка зробить програму компанії схожою на інші популярні криптовалютні сервіси. Здійснювати транзакції можна буде з такими криптовалютами, як Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash та Litecoin.

Ми раніше повідомляли, що 26 лютого співробітники Amazon доставили до Києва спеціальні бокси для вивезення критично важливої ​​урядової інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Google запустив унікальний алгоритм виявлення в Chrome фішингових ресурсів

Mastercard анонсувала ініціативу Start Path для українських фінтехів-стартапів

Понад мільйон операцій за місяць: скільки людей активно використовують POS-термінали Укрпошти?

За матеріалами сайту noworries.news

google news