close-btn

В Bloomberg розповіли, коли Apple представить iPhone 14

Нове покоління смартфонів буде виконано в принципово новому дизайні

iPhone 14 может остаться без 3-нанометровых однокристальных систем

Авторитетний мережевий інформатор і редактор Front Page Tech Джон Проссер опублікував перші рендери смартфона iPhone 14. Лінійка смартфонів iPhone 14 буде представлена ​​в наступному році. При цьому нові iPhone будуть виконані на абсолютно новому і більш професійному рівні. Якщо прогноз інсайдера підтвердиться, то iPhone 14 отримає врізану в екран фронтальну камеру, як у багатьох сучасних смартфонів.

Розміри iPhone у 2022 році також зміняться, а 5,4-дюймовий iPhone mini, швидше за все, в новій версії не з’явиться. Apple планує зосередитися на більш великих розмірах iPhone, і ми зможемо побачити 6,1-дюймовий iPhone 14, 6,1-дюймовий iPhone 14 Pro, 6,7-дюймовий iPhone 14 Max і 6,7-дюймовий iPhone 14 Pro Max. За інформацією інсайдерів, в Купертіно вирішили відкласти випуск смартфона зі сканером відбитків пальців Touch ID під дисплеєм на другу половину 2023 року.

Крім того, вихід складного iPhone з гнучким екраном був також відкладений на 2024 рік. Нагадаємо, 14 вересня відбулася офіційна презентація нової лінійки продукції бренду. Зокрема, публіці були представлені новий iPhone 13, його mini-версія і iPhone 13 Pro e двох розмірах, новий iPad і Apple Watch 7.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

В Купертіно повідомили про випуск фінальної версії iOS 15, яка включає ряд нових функцій, оновлення Facetime, зміни повідомлень та інші поліпшення. Реліз iOS 15, iPadOS 15 і watchOS 8 відбувся в один день. Facetime тепер підтримує розширений звук і має функцію зниження фонового шуму, при цьому абоненти зможуть приєднуватися до каналів Facetime через посилання для загального доступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фейкова презентація Apple або як шахраї обдурили тисячі користувачів

За матеріалами сайту bloomberg.com

google news