close-btn

У monobank розповіли, коли на вулицях з’являться банкомати компанії

До кінця року в Україні запрацюють перші банкомати необанку

profit-portal.com

Про це заявив співзасновник фінкомпанії Олег Гороховський. За його словами, характерною особливістю банкоматів mono буде вбудована система прийому готівки, що дасть можливість клієнтам поповнювати баланс свого рахунку в режимі cash in. Минулого тижня компанія придбала для тестових робіт свій перший банкомат. Гороховський з цього приводу сказав: “monobank хоче зробити з нього гарну, просту і зручну машину”.

Співзасновник фінкомпанії зазначив, що в першу чергу автоматизовані бокси для обслуговування клієнтів банк встановить в відділеннях Універсалбанку, оскільки monobank веде роботу на базі ліцензії даної установи. За даними інтернет-видання UBR.ua, вартість одного такого банкомата варіюється в діапазоні від $20 до $24 тис. З огляду на високу вартість обладнання, експерти вважають, керівництво monobank навряд чи зацікавлене у створенні широкої мережі банкоматів по всій Україні.

Проте Олег Горохівський пообіцяв встановити бокси банку в кожному великому місті країни вже до кінця року. Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що необанк планує надавати послуги у сфері еквайрингу. З цією метою фірма Fintech Band приступила до створення відповідного інтерфейсу для нового сервісу. Глава компанії Олег Гороховський підтвердив цю інформацію.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Державний “Ощадбанк” закриє неактивні поточні рахунки і депозити, операції за якими не проводилися протягом трьох років. Власники коштів мають можливість отримати до них доступ, якщо до 30 вересня пройдуть додаткову ідентифікацію. Про це повідомляється на сайті пресслужби банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оператор платіжної інфраструктури IT Solutions запускає сервіс фінансового моніторингу FINMON 365 для українських фінкомпаній

За матеріалами сайту ubr.ua

google news