close-btn

Xiaomi представила в Києві лінійку нових девайсів

З 1 жовтня стартував продаж новинок компанії – сімейство смартфонів Xiaomi 11T і 11 Lite 5G NE, планшет Pad 5 і фітнес-браслет Mi Smart Band 6 NFC

inforesist.org

В Україні відбулася презентація новітніх пристроїв китайського бренду. Компанія анонсувала смартфони Xiaomi 11T і Xiaomi 11T Pro. Модель 11T отримала 6,67-дюймовий екран AMOLED з частотою оновлення зображення 120 Гц. Фронтальна камера знімає в 16 Мп. А в основний використовуються датчики матриці на 108,8 і 5 Мп.

Заявлена ​​ємкість акумулятора становить 5 тис міліампер/год. Є підтримка швидкої зарядки на 67 Вт. Є модулі Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6, GPS і NFC. Девайс працює під управлінням ОС Android 11. Початкова вартість Xiaomi 11T – 14499 грн.

Xiaomi Pad 5 функціонує на базі процесора Snapdragon 860. Планшет оснащений камерами з роздільною здатністю 8 і 13 Мп. Діагональ дисплея новинки становить 11 дюймів. Застосована технологія WQHD, а частота оновлення – 120 Гц. Ємкість акумулятора – 8720 міліампер/год. Батарея підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт.

Mi Smart Band 6 NFC
Це нове покоління відомого браслета від Xiaomi. Новинка отримала NFC-модуль. Тепер пристрій можна використовувати як платіжну картку. Крім того, браслет має вбудований голосовий асистент Amazon Alexa. Початкова вартість – 1599 грн.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Користувачі скаржаться на те, що через кілька днів після покупки смартфона, на екрані пристрою з’являється сервісне повідомлення з наступним текстом: “Політика Xiaomi не дозволяє продаж або надання продукту на території, на якій ви намагалися активувати його. За додатковою інформацією звертайтеся безпосередньо до продавців”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що промовчала Apple на презентації iPhone 13?

За матеріалами сайту itsider.com.ua

google news