close-btn

Найкращий сервіс для онлайн-платежів: обираємо переможця на PaySpace Magazine Awards 2022

У цьогорічній премії PaySpace Magazine Awards у номінації «Найкращий сервіс для онлайн-платежів» прийняло участь 18 фінустанов. Визначимо ж переможця разом!

PaySpace Magazine Awards 2022

PaySpace Magazine Awards 2022

Онлайн-платежі — здійснення переказу коштів в межах однієї фінустанови або за її межі без прямого втручання банківського персоналу. Це сучасний, зручний та безпечний спосіб здійснювати покупки в інтернеті, сплачувати за комуналку та різні послуги, переказувати гроші між картками тощо.

В Україні діє велика кількість онлайн-платформ, що дозволяють сплатити різні послуги, не виходячи з дому. Щоб визначити, які з цих платформ найкращі, проходить щорічна премія PaySpace Magazine Awards 2022.

Цьогоріч у номінації «Найкращий сервіс для онлайн-платежів» взяли участь: WayForPay; Monobank; Приват24; Cascad; Interkassa; iPay.ua; 4bill; Fin.do; NovaPay; ТОВ «Портмоне»; Plategka.com; EasyPay; City24.ua; ПАТ «БАНК ВОСТОК»; АТ «БАНК ФОРВАРД»; PSP Platon; Таскомбанк; Власний Рахунок.

 

WayForPay

WayForPay — зручний простий сервіс для прийому інтернет-платежів, який дозволяє оплатити замовлення картками будь-якого банку. Для підключення та налаштування онлайн-оплат через сервіс WayforPay необхідно зареєструвати та налаштувати обліковий запис магазину в сервісі.

«Приймайте платежі за допомогою готових платіжних інструментів. У сервісі можна створити платіжні кнопки, інтернет-магазин, сторінку для донатів, лендінги та інше, та одразу приймати платежі», — зазначають у компанії.

WayForPay Фото: tractusonline.com

Monobank | Universal Bank

Monobank — роздрібний продукт АТ «Універсал Банк», який виник у рамках співпраці з командою Fintech Band. У мобільному додатку monobank міститься великий вибір банківських та інших послуг: грошові перекази, оплата комунальних платежів, розстрочка, оплата частинами, депозити, QR-еквайринг, інтернет-еквайринг, можливість купувати облігації, торгувати акціями тощо.

«У monobank випускаються кредитні, дитячі, для виплат, елітні, валютні картки. Можливість відкриття рахунку ФОП. Величезний вибір послуг. І це все в зручному додатку», — додають у компанії.

monobank

Monobank Фото: medium.com

Приват24

Зручний інтернет-банкінг, який надає безліч сервісів та доступний кожному, від школяра до пенсіонера.

«Приват24 — інтернет-банкінг № 1 в Україні. Надсилайте кошти на картку будь-якого банку світу, поповнюйте мобільні номери будь-яких українських операторів зв’язку, сплачуйте комунальні послуги за вигідними тарифами, купуйте квитки на транспорт, оформлюйте депозити, кредити, страховки й не тільки», — зазначають у компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: PaySpace Magazine Awards 2022: голосуйте за найкращі українські FinTech-бренди!

Приват24

Приват24 в смартфоне

Cascad

Компетентний партнер для прийому платежів і здійснення виплат. Гнучкість Cascad дає змогу налаштувати систему під потреби та особливості онлайн-бізнесу.

«Безпеку та прохідність транзакцій забезпечують такі технології, як smart-маршрутизація, каскадинг, токенізація, система попередження збоїв, антифрод-система, необхідні методи оплати та дотримання нормативних вимог. А високу конверсію платежів — продумана до деталей форма оплати», — додають представники Cascad.

Cascad

Cascad

Interkassa

Interkassa — це міжнародний платіжний агрегатор, який пропонує понад 70 методів оплати в одному рішенні. Сервіс дозволяє приймати платежі на сайті, у мобільному додатку чи в месенджері.

«З Interkassa бізнесу доступні всі найпопулярніші методи платіжні методи в одному рішенні — оплата карткою, Apple Pay, Google Pay, мобільні платежі, електронні гаманці тощо. Компанія працює на ринку з 2009 року, обслуговує понад 4 000 бізнесів і щомісяця проводить 3 млн транзакцій», — зазначають представники бренду.

Interkassa

Interkassa Фото: minfin.com.ua

iPay.ua

iPay.ua — український сервіс онлайн-платежів та грошових переказів, за допомогою якого власники банківських карток Visa, MasterCard і ПРОСТІР можуть оплатити онлайн будь-які послуги.

«Щомісячно 1 мільйон постійних клієнтів здійснюють платежі на сайті за допомогою карток, Apple Pay,GPay та Masterpass. Інноваційність, безпека, зручність проведення платежів робить оплату в інтернеті максимально комфортною. Також iPay.ua надає широкий спектр платіжних інструментів для партнерів», — кажуть у компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий сервіс онлайн-ідентифікації у банку: PaySpace Magazine Awards 2022

iPay.ua

iPay.ua

4bill

4bill.io — мультиканальна платіжна платформа, яка з’єднує платників, он-лайн торговців, постачальників послуг, еквайєрів, банки та платіжні системи. Головним напрямом діяльності компанії є пошук нових нестандартних рішень для організації прийому платежів клієнтів.

«Нам вдалося сформувати власний стиль роботи у сфері інтернет-еквайрингу, що базується на принципах прозорості, ясності та креативності. Ми пропонуємо готові платіжні рішення для будь-якого бізнесу», — наголошують у 4bill.

4bill.io

Fin.do

Fin.do — це фінтех-стартап, який робить міжнародні грошові перекази простими й доступними. Запущений у 2019 році, Fin.do є одним із найзручніших способів переказати гроші за лічені секунди через найбільші карткові мережі: Visa та Mastercard.

«Більше мільйона клієнтів щодня розраховують на Fin.do, щоб миттєво надсилати гроші додому в будь-яку точку світу. Fin.do сертифіковано системою Mastercard та Visa, PCI DSS і використовує захист 3D Secure», — додають у компанії.

Fin.do

Fin.do Фото: news.finance.ua

NovaPay

NovaPay входить до групи компаній Нова пошта і з 2014 року працює на ринку України. NovaPay є лідером серед систем переказу коштів, створених небанківськими установами, з часткою ринку понад 40%. NovaPay — це понад 2 млн транзакцій на день.

«NovaPay надає продукти та сервіси для вирішення фінансових завдань online та ofline. NovaPay першою серед приватних небанківських фінансових установ стала повноправним учасником міжнародних платіжних системи (МПС) Visa та MasterCard, — зазначають представники бренду. — Наша команда — це майже 15 000 професіоналів у 24 філіях по всій Україні, які працюють в інноваційній компанії у сегменті FinTech».

NovaPay

ТОВ «Портмоне»

Українська міжбанківська електронна платіжна система. Спеціалізується на послугах доставки і оплати рахунків за різні товари і послуги в режимі он-лайн через інтернет за допомогою міжнародних платіжних карток Visa і MasterCard. Компанія працює з 2002.

Portmone є першою українською компанією, яка зуміла пройти міжнародний аудит за стандартом PCI DSS (встановлений основними платіжними системами — Visa і MasterCard). Це означає надійний захист банківських даних.

База даних Portmone містить понад 4000 комунальних підприємств, які просто шукати за адресою та вносити платежі за послуги.

«Основні напрямки діяльності компанії: електронна доставка клієнтам рахунків від постачальників послуг (житлово-комунальних господарств, телекомунікаційних компаній, операторів мобільного зв’язку, інтернет-провайдерів, страхових компаній, тощо); оплата клієнтами рахунків інтернетом за допомогою міжнародних платіжних карток Visa і MasterCard; доставка електронних рахунків клієнтів банкам для їх оплати за допомогою банкоматів, кіосків самообслуговування і системи інтернет-банкінгу; технічне обслуговування», — додають в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий процесинговий центр в Україні: PaySpace Magazine Awards 2022

«Портмоне»

Plategka.com

Сервіс електронних платежів Plategka.com — сучасний онлайн-майданчик для оплати всіх поточних рахунків, покупки квитків і здійснення грошових переказів за допомогою банківських карт Visa, Mastercard, ПРОСТІР. На ринку компанія працює понад 10 років, відповідає всім сучасним вимогам безпеки та володіє новітніми технологіями захисту даних.

«Plategka.com — ваш надійний партнер у світі e-commerce», — додають у компанії.

Plategka.com

Plategka.com

EasyPay

Найбільший оператор платіжних та фінансових сервісів, який розвиває фінансову інфраструктуру України з 2007 року. Надає сучасні платіжні рішення понад 10 000 партнерів, які є лідерами в своїх нішах. Щомісяця за допомогою EasyPay сплачують послуги 10+ млн українців в 19 500 терміналів, пунктах приймання платежів, на сайтах або в мобільних застосунках.

EasyPay

EasyPay Фото: istec.net.ua

City24.ua

Сity24.ua — онлайн-представництво мережі платіжних терміналів City24. Платформа дозволяє оплачувати більше 3000 сервісів і послуг, включаючи регіональних провайдерів. Синхронізація даних особистих кабінетів офлайн і онлайн платформ розширює можливості користувачів в частині використання каналів внесення коштів.

«City24.ua продовжує займати одну із провідних позицій на українському ринку платіжних послуг. Об`єднана термінальна мережа City24 налічує понад 9 500 терміналів в 2000 населених пунктах по всій країні. Термінали самообслуговування розташовані у всіх ведучих торгівельних мережах України, зокрема, АТБ-маркет, Велика Кишеня та Варус», — зазначають представники бренду.

Ukrainian payment systems

City24

ПАТ «БАНК ВОСТОК»

Банк Восток — універсальний банк, який обслуговує корпоративних і приватних клієнтів. Банк працює з 2012 року і входить до складу «FOZZY GROUP» — найбільшої торговельно-промислової групи України.

«Наші головні переваги: сучасні банківські продукти, мобільність і гнучкість, клієнтоорієнтований сервіс. В основі стратегії банку лежить розвиток інноваційних технологій», — зазначають представники бренду.

ПАО «БАНК ВОСТОК»

ПАО «БАНК ВОСТОК» Фото: minfin.com.ua

АТ «БАНК ФОРВАРД»

Особливу увагу приділяє споживчому кредитуванню, картковим продуктам і депозитним пропозиціям для населення України. Акцент на інноваційності продуктів і послуг європейського рівня та впровадженні нового підходу щодо якості обслуговування.

Є членом ФГВФО, НАБУ, входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією НБУ та є членом національних і міжнародних платіжних систем: Masterсard Worldwide, VISA Int., НПС «Український платіжний простір».

АТ «БАНК ФОРВАРД»

АТ «БАНК ФОРВАРД»

PSP Platon

PSP Platon здійснює процесинг платежів та надає послуги широкому спектру українських учасників ринку електронної комерції. На території України платіжний провайдер Platon успішно працює з 2012 року.

«За цей час нашими клієнтами стало понад 1000 компаній, а щоденна кількість транзакцій перевищує 3 млн. У своєму портфелі сервісів ми маємо як стандартні e-commerce продукти, так і спеціалізовані рішення для кредитних організацій, освітніх проєктів, інтернет та хостинг-провайдерів та iн.», — зазначають у PSP Platon.

Platon

Таскомбанк

Один з найперших комерційних банків в Україні, заснований у 1989 році. Станом на 21 травня 2019 року мав 108 відділень у всіх регіонах України. За розмірами чистих активів входить до двадцятки найбільших банків України.

«Команда Таскомбанку чесна в усьому, що робить. Ми обіцяємо лише те, що неодмінно виконаємо. Ми відкриті і готові до спілкування. Для нас немає дрібниць, ми вміємо слухати і чути кожного клієнта. Все, що важливо для наших клієнтів, заслуговує на нашу глибоку увагу. Ми не стоїмо на місці. Ми вітаємо зміни на краще і готові до них. Ми постійно вдосконалюємося, щоб досягти найвищої якості у роботі. Наші технології створено таким чином, щоб спілкування клієнта з банком було швидким і надійним», — розповідають у компанії.

ТАСКОМБАНК

ТАСКОМБАНК Фото: inventure.com.ua

Банк Власний Рахунок

Це діджитальний проєкт Банку Восток. Попронує велику кількість балів на «Власний Рахунок» без обмежень на суму та категорії, а також платежі та перекази без комісій. Зокрема, клієнти отримують змогу поповнення рахунку готівкою на більше ніж 4033 касах «Сільпо» без комісій.

Власний Рахунок

Банк Власний Рахунок Фото: mc.today

За підтримки Асоціації ЄМА та Всеукраїнської Асоціації Фінансових Компаній. 

Інформаційні партнери: журнал Фуете, 44.ua, Ukrainian Fintech Hub, banki.ua, Prostobiz.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Найкращі продукти TechFin в Україні: премія PaySpace Magazine Awards 2022

Голосуємо за найкращий банк-еквайєр в Україні — премія PaySpace Magazine Awards 2022

Відразу декілька українських стартапів стали фіналістами The Europas Awards 2022

google news