close-btn

Американські криптоінвестори планують побудувати перше блокчейн-місто

Право поселення отримають користувачі, які придбають у компанії спеціальний NFT

У липні штат Вайомінг (США) ухвалив закон, що юридично визнає децентралізовані автономні організації (DAO), що працюють на смарт-контрактах, за умови, що вони зареєстровані в цьому штаті. Днями стало відомо про те, що представники однієї з компаній заявили про плани заснувати невелике поселення “на основі блокчейну”, під яке вже виділено земельну ділянку.

Необхідно відзначити, що підприємства із сегмента DAO мають високу автономність. Це означає, що виробничі процеси відбуваються за мінімального втручання людини. Як правило, DAO-компанії найчастіше зустрічаються у сферах венчурного фінансування, фінтеху, онлайн-торгівлі тощо. Повідомляється, що CityDAO планує звести нове місто на основі блокчейн-мережі Ethereum.

Організація також пропонує базову форму громадянства всім охочим: потрібно лише купити один із 10 тис NFT за 0,25 ETH (близько $1 тис), що також дасть доступ до Discord, право голосу та можливість заселяти землю після “засновників”. У свою чергу, першими поселенцями стануть ті, хто придбає NFT лімітованого видання за ціною 10 ETH.

Зазначається, що ймовірна площа блокчейн-міста становитиме близько 100 акрів. На ділянці є природне джерело питної води та доступність до основних національних шосе країни.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Інтернет є найуспішнішою системою зв’язку в історії людства. Це телекомунікаційна мережа, яка використовує телефонні лінії, кабелі, супутники та бездротові з’єднання для підключення комп’ютерів та інших пристроїв до всесвітньої мережі з метою переміщення комп’ютеризованої інформації або даних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний Інтелект — найкращий маркетинговий підхід до міленіалів

За матеріалами сайту vice.com

google news