close-btn

Apple усуває огріхи в програмному коді своїх смартфонів попередніх серій

Гаджети всесвітньо відомої компанії використовуються в якості персональних “помічників” для зменьшення шляхів поширення COVID-19

Apple обновила старые iPhone. Для них вышла iOS 12.5.1

Apple випустила iOS 12.5.1 для старих iPhone, які не підтримують iOS 14. У цій версії виправлена ​​помилка в роботі системи сповіщення про ризик зараження. Оновлену версію можна завантажити повітрям. Для цього перейдіть до «Параметри»> «Загальні»> «Оновлення ПЗ». Нагадаємо, в грудні Apple випустила iOS 12.5 разом з iOS 14.3, забезпечивши підтримку роботи системи повідомлень про ризик інфікування COVID-19 на старих пристроях. Номер збірки прошивки – 16H22, а її розмір становить близько 35 МБ.

Апдейт доступний для:

  • iPad Air
  • iPad mini 2/3
  • iPhone 5s
  • iPhone 6/6 Plus
  • iPod touch 6 покоління

Відповідно приміток до випуску, в iOS 12.5.1 виправлена ​​помилка, через яку в повідомленнях некоректно відображався мова профілю. Система працює у великій кількості країн, а в США більшість найбільших штатів використовують її для відстеження контактів з інфікованими. Раніше ми писали про плани Apple забезпечити свої смартфони можливістю загального доступу. В інтернеті з’явилася інформація, згідно з якою американський цифровий гігант розробив технологію Secure Enclave, спрямовану на забезпечення безпечного доступу до нових смартфонів компанії. У тексті патенту йдеться про нову функцію, що дозволяє записати на пристрій кілька облікових записів і, таким чином, реалізувати принцип спільного використання девайса.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Apple планує збільшити виробництво iPhone. У планах компанії створити в першій половині 2021 року до 96 млн iPhone, що на 30% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Збільшення обсягу виробництва викликано високим попитом на iPhone з функцією 5G. Основну частину повинні скласти смартфони лінійки iPhone 12, а також більш старі моделі iPhone 11 і SE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple буде відправляти зламані iPhone експертам з безпеки

За матеріалами сайту macrumors.com

google news