close-btn

Бонус за відсутність запізнень на роботу: нова ініціатива британського відділення Amazon

Заохочувальні виплати допоможуть компанії зміцнити трудову дисципліну в період підвищеного навантаження на її складах і логістичних центрах

Фото: FashionNetwork

Керівництво маркетплейса заявляє, що має намір виплачувати окремим працівникам своїх представництв у Великобританії щотижневий бонус в розмірі 50 фунтів стерлінгів (близько 58 євро). Надбавку отримають ті співробітники, які регулярно приходять вчасно на роботу, при цьому протягом тривалого часу не мають ніяких зауважень з приводу виконання встановленого графіка змін.

Винятки передбачені для вихідних днів, періоду тимчасової непрацездатності у зв’язку з хворобою або людей з обмеженими можливостями. В офіційній заяві говориться, що бонусна програма винагород покликана зміцнити трудову дисципліну в період підвищеного навантаження на складах і логістичних центрах маркетплейса – влітку та взимку під час свят.

Нагадаємо, на початку серпня Amazon погодилася виплачувати компенсації клієнтам, постраждалим від товарів, придбаних на майданчику маркетплейса. Розмір виплат складе близько $1 тис. Це було вирішено зробити з метою зменшення числа судових позовів, в яких компанію звинувачують в недостатньому контролі продавців, які використовують її торговий онлайн-ресурс і пропонують потенційно небезпечні для здоров’я товари.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Космічне агентство США нерідко залучає сторонні приватні компанії до співпраці в рамках своїх дослідницьких програм. Однак найбільші технологічні компанії здійснюють свої проєкти самостійно, при цьому конкуренція між ними часом розгортається неабияка. Схожа ситуація спостерігається між компаніями Amazon і SpaceX.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незважаючи на падіння акцій Amazon: Джефф Безос повернув собі звання найбагатшої людини в світі

За матеріалами сайту bbc.com

google news