close-btn

Британський необанк оплатить відкриття своєї філії в США біткоінами

Revolut погасить заборгованість перед компанією WeWork за надані ріелторські послуги в криптовалюті

Revolut

Фото: ccn.com

Компанія уклала угоду з американським підрядником WeWork, згідно з яким Revolut отримає офісне приміщення для 300 співробітників свого нового філіалу в Далласі, США. При цьому угода буде оплачена за допомогою криптовалюти. Слід зазначити, що британський необанк дотримується принципів гнучкого робочого графіка.

Це означає, що компанія дає можливість кожному з 2 тис своїх співробітників самим вибирати, коли і як часто працювати з дому або з офісу. В рамках цієї стратегії компанія планує перепрофілювати всі офіси в спеціальні центри для спільної роботи, куди зможуть періодично приходити віддалені співробітники.

Для реалізації даного проєкту була залучена фірма WeWork, яка вже допомогла Revolut реорганізувати свої представництва в Берліні, Далласі, Дубліні, Мельбурні, Москві, Сінгапурі та Нью-Йорку. При цьому в керівництві WeWork ще у квітні заявили, що мають намір приймати від партнерів біткоіни в якості повноцінного платіжного засобу.

Ребека Д’Сільва, керівник відділу нерухомості Revolut, заявила: «Ми раді продовжити нашу політику швидкого зростання з таким інноваційним партнером, як WeWork, який забезпечує гнучкість при оплаті за допомогою криптовалюти».

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Британський фінтех-стартап Revolut запустив у своєму додатку нову послугу, що дозволяє клієнтам оплачувати або бронювати наперед свої дорожні витрати та отримувати за них до 10% кешбеку. Сервіс для мандрівників називається Stays. В рамках нового раунду збору інвестицій минулого тижня Revolut був оцінений приблизно в $33 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Revolut запускає сервіс управління заробітною платою Payday

За матеріалами сайту finextra.com

google news