close-btn

Діана Величко очолить об’єднану редакцію журналів РауSpace Magazine

 

У груднi 2021 року журнали РауSpace Magazine будуть об’єднані в єдину редакцію, яку очолить Діана Величко.

Діана більше року очолювала редакцію глобального видання РауSpace Magazine, де виходять матеріали про світовий фінтех англійською та іспанською мовами.

Динаміка зростання РауSpace Magazine Global під керівництвом її команди становила понад 90%.

“Основний вектор розвитку редакції буде скоригований у бік збільшення глибини експертного контенту, а також більш спеціалізованого представлення українського фінтеху на світовому ринку. Зокрема планується більш тісна взаємодія з експертами ринку, fintech-компаніями.

Звичайно, ми не забуватимемо і про читачів, які за допомогою наших матеріалів підвищують рівень фінансової грамотності та намагаються оптимізувати свої відносини з фінансовими інституціями. У контенті для такої аудиторії ми думаємо запровадити матеріали з психології фінансів, досягнення фінансових цілей у легкій, популярній формі.

Також плануються нові розділи журналу для стартапів. Можливі кілька нових пілотів із технологічними компаніями вже у 2022 році”, – коротко поділилася планами Діана.

Нагадаємо, що проект PaySpace Magazine цього року відсвяткував перше десятиліття своєї роботи на ринку. За ці роки проект вийшов не лише за межі України, а й за рамки традиційного медіа.

Було успішно запущено серію експертних fintech-івентів, таких як PaySpace Magazine Awards, TechFin Expert Summit, GDPR Summit Ukraine із сильними партнерами та гравцями ринку.

Журналісти PaySpace Magazine бажані гості та партнери провідних світових конференцій, таких як Money 20/20, MoneyLIVE, Open Banking Expo, White Label Expo, Singapore Fintech Festival, Ecom21, ShopTalk та ін.

google news