close-btn

Ethereum є однією з найцінніших валют у світі – експрезидент Аргентини

Таку думку колишній глава держави висловив під час зустрічі з Віталіком Бутеріним

ethereum

Фото: megachange.is

Мауріціо Макрі, колишній президент Аргентини, провів зустріч з одним із засновників Ethereum, Віталіком Бутеріним, та розповів, що думає про світ криптовалют. У ході бесіди він заявив, що йдеться «про найінноваційнішу децентралізовану технологію нинішнього тисячоліття. Він опублікував у Twitter фото із зустрічі зі творцем платформи.

Бутерін і Макрі обговорили багато питань, частина з яких була присвячена можливостям блокчейн-технологій для вирішення державних проблем. Сплеск інтересу до криптовалюти в Аргентині стався минулого року на тлі гіперінфляції місцевої валюти. Жителі країни переводили рекордні обсяги коштів у біткоїни.

Нагадаємо, у МВФ закликали до єдності при розробці криптовалютного законодавства. Якщо уряди заборонятимуть використання приватних цифрових активів, криптоіндустрія не зникне, але центробанки втратять над нею контроль. Таку думку днями висловила головний економіст Міжнародного валютного фонду Гіта Гопінат. За її словами, користувачі все одно знайдуть способи здійснювати транзакції в токенах, навіть якщо уряд їх заборонить.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Як повідомляє Reuters причиною судового позову інвестора Tesla Девіда Вагнера стали публікації Ілона Маска в соціальних мережах, зокрема опитування в Twitter про продаж акцій компанії. Девід Вагнер закликав суд надати йому доступ до внутрішніх документів, щоб з’ясувати, чи Tesla і Маск порушили угоду з американським регулятором цінних паперів, і чи виконали члени ради директорів свої фідуціарні обов’язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше у світі текстове повідомлення буде продано з аукціону як NFT

За матеріалами сайту forklog.com

google news