close-btn

Google створив додаток, який дозволить користувачам iOS з легкістю переходити на Android

Google розробив програму, за допомогою якої можна легко залишити клуб власників iPhone і перейти на Android, не втрачаючи при цьому даних зі свого колишнього гаджета

https://9to5google.com/

Копіювання даних з iPhone на Android раніше не було простим процесом, і включало резервне копіювання даних на Google Диск і їх подальше відновлення вручну. Android 12 трохи спростив завдання користувачам, дозволивши копіювати контакти, додатки та мультимедіа, але лише через кабельне з’єднання Lightning.

Google в свою чергу запустив абсолютно новий спосіб переходу з iPhone від Apple на пристрій Android. Програма називається «Switch to Android». Принцип переносу той самий, що й з айфона на айфон. Користувач переходить на нову ОС, всі його фото та дані переходять разом з ним. Програма також може перенести фотографії та відео з iCloud.

Після запуску додатку користувачеві буде показаний QR-код на iPhone, який потрібно відсканувати з Android. Після сканування QR-коду відбувається підключення до iPhone.

Про те, що Google працює над власним додатком мігрування з iOS на Android, йшлося ще в липні 2021 року. З іншого боку, вже понад п’ять років Apple пропонує спеціальний додаток «Move to iOS» для Android, який намагається максимально спростити приєднання до екосистеми Apple.

Apple лояльно поставилися до такого ПЗ, тому його вже можна знайти в AppStore.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Троян для банківського шахрайства, яке вперше було помічено «Лабораторією Касперського» ще в 2019 році як Android RAT (інструмент віддаленого доступу), було оновлено. Крім спустошення банківських рахунків, троянець отримав нові небезпечні функції, у тому числі GPS-відстеження, можливість використовувати кілька каналів зв’язку та функцію, яка виконує скидання настройок пристрою для видалення всіх слідів шкідливої діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мінцифрі розповіли, як відновлюватимуть інтернет в Україні

 

 

google news