close-btn

Кіосакі спрогнозував наймасштабніший фінансовий крах в історії

Автор бестселера «Багатий тато, бідний тато» заявив, що уже в жовтні через дії ФРС і Мінфіну США обвалиться вартість всіх основних інвестиційних активів

На цьому тижні мільйонер дав інтерв’ю агентству Kitco News. В ході бесіди він висловив думку, що в наступному місяці найбільші фінансові ринки можуть зазнати краху, що вкрай негативно позначиться на котируваннях таких активів, як біткоін, золото, акції та різні цінні папери. Крах фінансових ринків стане результатом дій Федеральної резервної системи і Мінфіну США, стверджує Кіосакі.

Однак бізнесмен все-таки не втратив інтерес до головних інвестактивів. Кіосакі має намір продовжити вкладати гроші в золото, срібло і біткоіни після обвалу їхньої вартості. Письменник каже, що в історії ще ніколи не було такого великого боргу, як зараз. І це є головною проблемою, оскільки співвідношення держборгу до ВВП Сполучених Штатів постійно збільшується.

Нагадаємо, в червні Робер Кійосакі вже попереджав про кризу, що насувається на фондових ринках. При цьому він висловлювався на підтримку біткоіна, золота і срібла, оскільки, на його думку, ці активи є єдиними, що здатні пережити важкі часи.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Глава Мінфіну США Джанет Єллен 28 вересня направила в Конгрес звернення до сенаторів, в якому закликає вжити необхідних заходів для недопущення дефолту. У тексті листа говориться, що 18 жовтня США дійде до “боргової стелі”, і це може привести до невиконання бюджетних зобов’язань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Goldman Sachs оцінив розмір держборгу Китаю

За матеріалами сайту rbc.ru

google news