close-btn

Криптоінвестор заплатив $120 000 замість $27: як це сталося

Користувач помилково заплатив $120 тисяч замість $27 за транзакцію в мережі Ethereum

Ethereum

Ethereum. Фото: pixabay.com

Інвестор нещодавно зробив помилку під час транзакції в мережі Ethereum. Користувач заплатив колосальні 120 000 доларів замість звичайної комісії за транзакцію у 27 доларів при переведенні 84 WETH. Таким чином він заплатив у 4444 рази більше стандартної комісії через стрибок плати за газ, викликаний потоком транзакцій з мемтокеном PEPE.

Попри збільшення плати за газ на 115% з моменту запуску PEPE, причина непомірної плати залишається незрозумілою. Однак криптоаналітики підкреслили це як ще один приклад проблем із масштабованістю, з якими зараз стикається Ethereum.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як створити нову криптовалюту з нуля за 27 секунд: Відеоінструкція

Варто зазначити, що це не вперше, коли користувач платить значно більшу комісію, ніж потрібно. У жовтні 2022 року стався аналогічний інцидент, коли користувач заплатив у тисячу разів більше, ніж необхідно, за переказ 3,8 VTS, а в іншому випадку користувач заплатив 220 доларів за переказ, який мав коштувати лише 20 центів.

Попри ці проблеми, Ethereum продовжує лідирувати на ринку з погляду ринкової капіталізації та реальних варіантів використання, перевершуючи таких конкурентів, як Solana та Cardano.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Комісія за видобуток блоку Біткоїна перевищила основну нагороду за майнінг на $20 000

Ціна Біткоїна збільшує втрати, а з Binance вивели рекордну кількість BTC: Що відбувається на ринку 8 травня

Binance підозрюють у допомозі російським користувачам: подробиці

google news