close-btn

Lifecell запускає акцію «Гігабайти без кордонів»

На території 31 країни наші мандрівники тепер зможуть використати підключення до інтернету без додаткової плати

Фото: news.obozrevatel.com

Український телеком-оператор вніс чергові зміни до умов своїх тарифних планів. Абоненти lifecell, які мають певну кількість гігабайтів у своєму тарифі, зможуть користуватися інтернетом не лише в Україні, а й за кордоном – у 31 країні. Якщо раніше при виїзді за кордон користувачеві необхідно було окремо оплачувати доступ до Мережі, то тепер умови надання інтернету діятимуть незалежно від місцезнаходження абонента.

У компанії повідомили, що акція “Гігабайти без кордонів” діятиме з 5 по 31 травня. Серед держав, де наші співвітчизники зможуть використати стандартні умови підключення, Австрія, Бельгія, Болгарія, Греція, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Македонія, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія, Швейцарія, Швеція.

Однак перед виїздом до суміжних країн рекомендується поповнити рахунок та перезамовити свій тариф за допомогою USSD-коду *700# або у додатку «Мій lifecell». У період дії акції абонент може використати не більше 50 ГБ інтернет-трафіку, наданого в рамках пакету послуг згідно з тарифним планом. Перевірити залишок рахунку можна, набравши комбінацію *121#.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Міністерство освіти України виступило з ініціативою не тарифікувати мобільні інтернет-ресурси, які використовуються для онлайн-навчання. Тому було ухвалено рішення, щоб навчальні заклади, особливо розташовані на територіях, що постраждали від військових дій, продовжували освітній процес онлайн. Мобільний оператор lifecell не буде при цьому тарифікувати інтернет-трафік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦПД попереджає: мобільні телефони можуть прослуховуватись окупантами!

google news