close-btn

Необанк Revolut має намір створити власну криптобіржу

Компанія шукає керівника для нового технічного відділу, який займеться створенням криптовалютного біржового майданчика

Revolut

Фото: ccn.com

На корпоративній сторінці онлайн-банку в LinkedIn з’явилася вакансія, згідно з якою компанія планує запросити висококваліфікованого співробітника, здатного очолити технічну команду для проєктування та створення “криптобіржі Revolut”. Кандидат повинен мати не менше семи років досвіду у сфері високих технологій, а також створення алгоритмів для узгодження замовлень, які використовуються у блокчейн-сервісах.

В даний час Revolut надає клієнтам можливість торгувати 20 криптотокенами. У травні представники компанії оголосили про плани впровадити функцію переведення біткоїнів з рахунку користувача в необанку на гаманці за межами екосистеми Revolut. А у вересні з’явилася інформація про те, що необанк працює над створенням власного токена. Видання CoinDesk повідомляло, що річ не йде про стейблкоїн — це має бути «щось на кшталт біржового токена Binance Coin».

Механізм розподілу монети буде схожим на нативний актив процесингового сервісу Wirex (WXT) та криптовалютного кредитора Nexo. Зазначимо, цього літа Revolut завершив масштабний раунд фінансування на $800 млн, за результатами якого бізнес компанії тепер оцінюється в $33 млрд.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Портал державних цифрових послуг Дія перемістили на більш досконалі та стійкі серверні майданчики. За повідомленням першого заступника міністра цифрової трансформації Олексія Віскуба, робота програмного забезпечення тепер забезпечуватиметься апаратними ресурсами двох незалежних центрів обробки даних – De Novo та GigaCloud.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет-інфраструктура: де мешкає глобальна мережа?

За матеріалами сайту finextra.com

google news