close-btn

Обсяг транзакцій по віртуальних картках зросте в 3,5 рази – дослідження

Тенденцію зумовить посилення безпеки з одночасним спрощенням використання даного платіжного інструменту

What are Virtual Credit Cards and how & where do you get them?

Фото: thewindowsclub.com

Аналітична компанія Juniper Research провела дослідження, результати якого показують, що сумарний обсяг транзакцій по віртуальним карткам в США у 2026 році досягне $6,8 трлн у порівнянні з $1,9 трлн у 2021 році. Аналітики компанії відзначають, що протягом наступних п’яти років використання споживачами віртуальних карт, а також захищених цифрових карт з даними, що генеруються випадково, демонструватиме значне зростання, оскільки ці платіжні інструменти все частіше використовуються в сегменті B2B.

До 2026 року частка транзакцій з такими картами в сегменті В2В досягне 71%. Однак збільшення попиту на віртуальні картки очікується і за межами B2B-ринку. В першу чергу цьому сприяє висока безпека даних платіжних карт. Експерти Juniper Research відзначають, що фінтех компанії, що займаються випуском віртуальних карт, повинні приділити особливу увагу поліпшенню функцій безпеки та автоматизації для максимально простого здійснення великих платежів.

У дослідницькому звіті також говориться, що найбільш швидкозростаючим регіоном з використання віртуальних карт в наступні п’ять років буде південь Азії і в першу чергу Індія, при цьому обсяги транзакцій збільшаться більш ніж в десять разів. Зростання буде забезпечуватися завдяки присутності в регіоні таких великих фінтех компаній, як SBI та Oxigen Wallet.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Державна податкова служба України повідомляє про збільшення випадків приймання оплати продавцями товарів (послуг) на карткові рахунки фізичних осіб. Здебільшого продавці, які використовують зазначену схему продажу, не зареєстровані суб’єктами господарювання у встановленому порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Moneyveo анонсувала випуск платіжної картки в партнерстві з Visa

За матеріалами сайту thepaypers.com

google news