close-btn

Розробники Twitter продемонстрували роботу NFT-інтерфейсу

Соцмережа дозволить користувачам встановлювати токени в якості фотографії профілю

Глава маркетингового відділу Twitter Джастін Тейлор опублікував перше відео, в якому представлена ​​робота нового функціоналу соцмережі, призначеного для операцій з невзаємозамінними токенами (NFT). Передбачається, що в подальшому користувачі зможуть використовувати токени у вигляді аватарів на своїх анкетах.

У відео описується, що необхідно зробити, щоб встановити NFT в якості фото профіля. Для цього користувачеві слід підключити до свого облікового запису цифровий гаманець і вибрати відповідний токен. Поруч з аватаром буде відображатися блокчейн, в якому випущений даний актив. Пізніше в профілі з’явиться вкладка Collectible, за допомогою якої можна буде показувати іншим користувачам свої колекції NFT.

Однак Джастін Тейлор уточнив, що деякі функції як і раніше знаходяться на стадії розробки і кінцевий варіант інтерфейсу може бути змінений. Нагадаємо, з 23 вересня користувачі додатка Twitter на пристроях під управлінням iOS отримали можливість приймати донати через мережу Lightning Network.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Приймати донати або “чайові” в криптовалюті зможуть ті творці контенту, які підключать до свого аккаунту спеціальний сервіс, запущений нещодавно соцмережею. На сторінці таких блогерів буде відображатися спеціальний символ. При натисканні на нього необхідно буде вибрати програму, через яке будуть переведені гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter запускає сервіс платного аудіоконтенту Ticketed Spaces

За матеріалами сайту forklog.com

google news