close-btn

Robinhood та Revolut вступили в фазу гострого суперництва за американський ринок

Компанії стрімко розширюють свій інструментарій для роздрібної торгівлі акціями

Robinhood

Robinhood. Фото: tomsguide.com

Американська компанія Robinhood почала тестувати криптовалютний гаманець з розширеною функцією переказу коштів. Рішення про оптимізацію додатка було прийнято на тлі новини про те, що влада США схвалила видачу британському необанку Revolut ліцензії на запуск торговельного майданчика, де клієнти зможуть здійснювати угоди з акціями без комісії.

За даними видання Bloomberg, криптогаманець Robinhood, який в даний час знаходиться на стадії бета-тестування для iOS, дасть можливість користувачам зберігати будь-які цифрові валюти, захищені закритим ключем.

Користувачі зможуть відправляти та отримувати криптовалюти без необхідності конвертації їх у фіатні гроші. У компанії Robinhood кажуть, що за останні 12 місяців більше 63% клієнтів сервісу здійснювали торговельні операції з криптоактивами. При цьому найбільша кількість транзакцій було здійснена з криптовалютою dogecoin.

Як уже говорилося, Revolut отримав брокерську ліцензію і тепер необанк готовий кинути виклик Robinhood та іншим компаніям у сфері роздрібної торгівлі цінними паперами. Нагадаємо, за результатами останнього збору інвестицій Revolut був оцінений в $33 млрд і таким чином став найдорожчим фінтех стартапом у Великобританії, а в кінці минулого року цифровий банк вперше був запущений на ринку США.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Revolut запускає нову платформу для управління заробітною платою під назвою Payday. Платформа дозволить співробітникам компаній і фірм мати повний доступ до своїх зароблених грошей, які ще не були виплачені через звичайну систему нарахування зарплати. В ході розробки цього сервісу Revolut співпрацювала з групою представників британських роботодавців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, наскільки збільшився дохід онлайн-брокера Robinhood від операцій з криптовалютами

За матеріалами сайту finextra.com

google news