close-btn

Санкції РНБО обвалили вартість акцій групи Райффайзен Банку

Обмеження торкнулися юридичних осіб, які обслуговують залізницю РФ

Котирування цінних паперів банківської групи Raiffeisen Bank International (RBI) на початку тижня знизилися на 6%. Причиною падіння стали санкції, які уряд України запровадив проти лізингової компанії, російської дочки RBI. Про це повідомляє Austria Presse Agentur.

Агентство пише, що інвестори негативно відреагували на запроваджені обмеження. Вартість акцій нині знизилася до позначки 15,96 євро за папір. Нагадаємо, раніше президент Зеленський підписав указ РНБО, який передбачає санкційний вплив на підприємства, які використовуються російською владою при перевезенні техніки та особового складу ЗС РФ залізницею.

Серед таких компаній опинилися 185 юросіб, в тому числі ТОВ «Райффайзен-Лізинг», яка є дочірнім підприємством «Райффайзенбанк Росія». Раніше прес-служба Групи Райффайзен Банк Інтернаціональ (RBI) повідомила представникам Нацбанку, що дійсно надає пільги своїм клієнтам, які з вересня 2022 року призвані до збройних сил РФ і можуть брати участь у так званій “СВО”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Недорогий ноутбук для дому: критерії вибору та найкращі виробники

Ми раніше повідомляли, що в уряді вже працюють над програмою, яка дозволить внести корективи в тарифи на комуналку вже після закінчення опалювального сезону

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Тарифи, субсидії, LED-лампи: які зміни очікують українців у лютому

Попит на кредитування в Україні почав зростати — банки поліпшують оцінки перспектив

За матеріалами сайту ukrinform.ua

google news