close-btn

Сервіс Flightradar перестав працювати через літак Ненсі Пелосі

Сервіс відстеження авіації Flightradar перестав працювати через високе навантаження

https://www.flightradar24.com/

З моменту вильоту з Куала-Лумпура о 15:42 за місцевим часом рейс SPAR19 вже був самим відстежуваним рейсом Flightradar24 серед активних рейсів. На момент приземлення в Тайбеї за SPAR19 стежили понад 708 000 людей по всьому світу, що зробило його найпослідовнішим польотом у реальному часі в історії Flightradar24. За сім годин з Куала-Лумпура до Тайбей загалом 2,92 мільйона людей стежили принаймні за частиною польоту.

Чому люди стежили SPAR19

За повідомленнями ЗМІ, речник Палати представників США Ненсі Пелосі знаходилася на борту і прямувала на Тайвань. Наступне відео від  Reuters у Тайбеї підтвердило, що Пелосі справді перебувала на борту літака. За польотом стежили понад 200 000 людей, що летіли через Індонезію, і в міру наближення літака до Тайваню їхня кількість продовжувала зростати.

Безпрецедентний стійкий інтерес до цього конкретного рейсу призвів до надзвичайно великого навантаження на інфраструктуру Flightradar24. Команда сервісу вийшла зі становища досить просто – обмеживши доступ безкоштовним користувачам. Втім, навіть залогінившись у веб-версію через платний обліковий запис, користувачі регулярно видавало помилки, а ось додаток на iOS працював справно. У ньому багато хто й додивився політ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

google news