close-btn

Solana представила Saga – орієнтований на web3 смартфон з криптогаманцем

Блокчейн-стартап Solana українця Анатолія Яковенка випустить власний Android-смартфон Saga на початку 2023 року

https://insightnewz.com/

Saga позиціонується як Android-смартфон флагманського рівня, що пропонує унікальний набір функцій, інтегрованих із блокчейном Solana. Як і слід було очікувати, з такою інтеграцією Saga зможе легко та безпечно виконувати криптовалютні транзакції та керувати цифровими активами.

«Майже 7 мільярдів людей використовують смартфони по всьому світу, і понад 100 мільйонів людей володіють цифровими активами — і обидва ці показники продовжуватимуть зростати», — каже Анатолій Яковенко. — Saga встановлює новий стандарт роботи з web3 на мобільних пристроях.

Solana Saga матиме 6,67-дюймовий дисплей, процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, 12 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті. Відмінною особливістю смартфона буде його програмне забезпечення, засноване на мобільному стеку Solana, що забезпечує безпеку та можливості, орієнтовані на Web3. Якщо вам цікаво, телефон виглядає майже так само, як і OSOM OV1. Попередні замовлення на пристрій вже відкриті, а депозит у розмірі $100 забезпечує місце у черзі. Телефон коштуватиме $1000 і, як очікується, надійде у продаж у першому кварталі 2023 року.

На першому етапі пристрій вийде на ринки США, Канади, ЄС та Великобританії.

Раніше ми писали про Xiaomi, яка представила свій перший Windows-пристрій формату 2-в-1 — Xiaomi Book S 12.4”. По суті, це планшет з дисплеєм на 12.4 дюйми та бічними кріпленнями для встановлення клавіатури, що дозволяє перетворювати пристрій на повноцінний ноутбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

google news