close-btn

SpaceX звільнила співробітників, причетних до листа з докорами на адресу Ілона Маска

Відкритий лист послідував за нещодавно оприлюдненими звинуваченнями в сексуальних домаганнях проти Маска на тлі його спірної угоди щодо придбання Twitter

https://www.nytimes.com/

Учора, група співробітників SpaceX склала лист-скаргу на Ілона Маска, зі словами соромно за Ілона», а вже сьогодні компанія провела розслідування, знайшла причетних та звільнила.

У відкритому листі про онлайн-активність Маска міститься прохання до керівників SpaceX «публічно звернутися і засудити шкідливу поведінку Ілона в Твіттері», а також «визначити та одноманітно відреагувати на всі форми неприйнятної поведінки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сполучені Штати представили новий план допомоги Україні на 700 млн доларів

У своєму електронному листі співробітникам Гвінн Шотвелл, президент і головний операційний директор SpaceX написала:

«Неприйнятно закидати тисячі людей у ​​компанії повторюваними небажаними електронними листами і просити їх дня. Будь ласка, зосередьтеся на місії SpaceX і використовуйте свій час, щоб робити найкращу роботу. Ось як ми дістанемося Марса».

Раніше ми писали, що SpaceX розпочала тестування нового покоління супутників Starlink V2.0. Про це розповів її власник Ілон Маск в інтерв’ю відомому блогеру Т. Додд. В основу нового проекту буде покладено супутникові апарати Starlink Gen2/V2.0. Зараз у Техасі, де знаходиться один із наукових центрів компанії, вже зібрано перший такий сателіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

google news