close-btn

Tesla масово розпродає запаси своїх біткоїнів

Тільки за останні тижні компанія “скинула” до 75% всіх наявних у її інвестиційному портфелі криптоактивів

Фото: qz.com

У звіті про доходи компанії за другий квартал виробник електромобілів повідомляє, що у зазначений період їм було продано 75% своїх активів у біткоїнах. Сумарний прибуток від їх продажу склав $963 млн. Також повідомляється, що вартість цифрових активів, що залишилися на балансі, становить $218 млн.

Нагадаємо, у лютому минулого року компанія оголосила, що придбала криптовалюту на суму $1,5 млрд за свій балансовий капітал. Також у рахунок оплати за автомобілі Tesla була готова приймати біткоїни. Оголошення викликало ажіотаж на криптовалютних ринках, що призвело до зростання цін на криптовалюти та зміцнило позиції Маска у ролі “криптовалютного лідера”, пише видання techcrunch. Однак пізніше Маск відмовився від своїх планів.

Розпродаж біткоїнів компанії послідував за різким падінням цін на криптовалюти по всіх напрямках, включаючи біткоїни, стейблкоїни та дрібніші токени. Істотно просів і DOGE, який своїм успіхом завдячує виключно підтримці Маска.

У звіті про прибутки та збитки керівники компанії заявили, що причиною продажу було бажання зберегти вкладені гроші під час невизначеності, що настала у криптоіндустрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зростання тарифів на електроенергію змушує майнерів масово продавати біткоїни

Ми раніше повідомляли, що Twitter Inc. виграв перший суд проти Ілона Маска, коли Канцелярський суд штату Делавер схвалив прохання компанії про прискорення судового розгляду, спрямованого на примушення найбагатшої людини у світі завершити придбання соціальної мережі за $44 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Netflix стягуватиме плату з користувачів, які діляться паролями

У Харківській області ліквідували підпільну майнінгову ферму

За матеріалами сайту techcrunch.com

google news