close-btn

Microsoft впроваджує гібридний режим роботи

Компанія є одним з глобальних законодавців у сфері трудової етики. Запропоновані рекомендації послужать прикладом і для інших підприємств по всьому світу

Microsoft разрабатывает серверный процессор

Відправивши своїх співробітників в минулому році на віддалену зайнятість, в корпорації Microsoft тепер вирішили, як буде відбуватися кооперація між віддаленими співробітниками і тими, хто працює в офісах. Новий план є частиною гібридного підходу компанії до працевлаштування свого персоналу.

Представники Microsoft поділилися деякими нововведеннями, які тепер впроваджуються в гібридний робочий графік. Ось деякі з основних тез, на які Microsoft рекомендує звернути увагу:

  • Спільні відеодзвінки працівників з різних локацій викликають стрес. З цієї причини керівництво компанії рекомендує співробітникам користуватися спеціальними програмами time-менеджменту, які можуть автоматично включати невелику паузу для відпочинку після кожної відеоконференції.
  • Начальникам підрозділів рекомендується більше уваги приділяти питанням загального добробуту своїх підлеглих і тільки потім вдаватися до інструментів підвищення продуктивності їх діяльності.
  • В офісах слід обладнати спеціальні конференц-зали, де можна буде зручно проводити онлайн-зустрічі зі співробітниками, які працюють з дому.
  • Управління корпоративними комп’ютерами, планшетами та телефонами співробітників за допомогою хмарної служби забезпечить більшу гнучкість, ніж запуск програмного забезпечення для управління в локальних центрах обробки даних.
  • Співробітникам, які працюють з дому необхідно самостійно стежити за антивірусною безпекою своїх робочих комп’ютерів.

Корпорація Microsoft є одним з глобальних законодавців у сфері трудової етики. Запропоновані рекомендації будуть вельми корисні й для інших компаній по всьому світу.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Корпорація Microsoft з 15 червня 2022 року припинить підтримку інтернет-браузера Internet Explorer 11 для деяких версій операційної системи Windows 10. Відповідна заява опублікована в блозі компанії. Читати далі…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Microsoft створила сервіс тестування безпеки ШІ-моделей

За матеріалами сайту cnbc.com

google news