close-btn

Український Amazon: співвласник супермаркетів Fozzy створить вітчизняний маркетплейс

Новий інтернет-магазин вже отримав назву MauDau

Фото: riafan.ru

Fozzy Group почала роботи зі створення власного торгового онлайн-майданчику. Сайт знаходиться на стадії розробки, а його функціонал обмежений. Проте товарні групи вже додаються. Проєкт носить назву MauDau. Про це пише профільне видання Retailers.ua. Повідомляється, що сайт MauDau вже доступний користувачам, однак асортимент представлених товарних позицій обмежений. В даний момент там можна знайти дитячі та господарські товари, а також алкоголь.

На головній сторінці сайту присутня тільки одна категорія — Розпродаж. Проте розробники сайту вже додали умови доставки. В майбутньому товари з MauDau будуть доставлятися такими сервісами, як Нова пошта, Укрпошта та Justin, а тривалість доставки складе стандартні 1-3 дні. На своїй сторінці в Facebook Андрій Уманський так прокоментував новий проєкт Fozzy Group:

“У перспективі повинен вийти український а-ля Amazon маркетплейс, з найвищими вимогами до сервісу, зі своїми складами і з мерчант, які будуть продавати зі складів компанії або зі своїх”.

На сайті MauDau зазначено, що власником торгового майданчика є фірма ТОВ Маудау, яка зареєстрована в грудні 2020 року. Її засновником виступає фірма ТОВ ГАРАЖ Мобайл Груп, яку пов’язують із співвласником Fozzy Group Володимиром Костельманом.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Вперше в Україні Нова пошта провела експеримент з використанням вантажного літака для доставки боксів з посилками. В ході тестового польоту було здійснено запуск безпілотного літака з аеродрому «Чайка», в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта відкриває шлях українському виробникові для виходу на маркетплейс Wish

За матеріалами сайту biz.nv.ua

google news