close-btn

У ПриватБанку розповіли, як переселенцю отримати матеріальну допомогу від держави

Для нарахування виплат за березень клієнтам необхідно подати заявку до 14 квітня 2022 року

Фото: 5.ua

У березні уряд видав указ про матеріальне забезпечення біженців та внутрішніх переселенців. Допомога на дорослого становить 2 тис грн на місяць, по 3 тис грн виплачуватиметься на дітей. Гроші мають право отримувати як особи, які перемістилися в інший регіон, так і особи, які переїжджають усередині свого регіону.

У ПриватБанку зазначають, що держбанк бере активну участь у реалізації проєкту. У пресслужбі фінкомпанії зазначають, що для того, щоб отримати на карту матеріальну допомогу, необхідно отримати статус переселенця. Це можна зробити після реєстрації в органах соціального захисту населеного пункту, куди переїхала людина.

Після цього слід подати заяву на отримання фінпідтримки та надати номер рахунку – IBAN картки. Цей номер можна отримати онлайн, і для цього не потрібно йти до відділення банку. IBAN карти можна знайти в Приват24:

  • зайдіть у “Гаманець”;
  • далі перейти в “Карти” та “Вибір карти”;
  • потрібна інформація буде у розділі “Реквізити”.

У банку нагадують, що для отримання виплати за березень клієнтам потрібно подати заявку до 14 квітня 2022 року. Заяви можуть подаватися до підрозділів з питань соціального захисту населення (УПСЗН) або центрів надання адміністративних послуг (ЦПАП).

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

З першого квітня базова процентна ставка за всіма кредитними пропозиціями monobank становить не більше 1,6% на місяць. Ініціатива поширюється на всі типи карт та позик компанії: чорні картки (базова ставка в перший місяць війни становила 3,1%) та елітні картки (2,9%), а також раніше оформлені розстрочки (1,9%) та кредити готівкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увага, шахраї “на довіру”! Чого треба стерегтися українським громадянам

За матеріалами сайту privatbank.ua

google news