close-btn

У Volvo з’явився додаток, що підвищує безпеку водіїв

Застосунок Waze інтегрували в автомобілі Volvo

Приложение Waze интегрировали в автомобили Volvo

Компанія Volvo Cars інтегрувала навігаційний застосунок Waze у всі Volvo із вбудованим Google. Використовувати Waze можуть водії у всьому світі.

Власники з легкістю у режимі реального часу відстежуватимуть ситуацію на дорозі. Waze сповіщатиме про затори, перешкоди попереду чи навіть погіршення погодних умов. Користуватися функціоналом Waze можна одразу після завантаження застосунку через Google Play у автомобіль Volvo.

Налаштовується застосунок один раз – а після активується лише одним дотиком. Він працюватиме незалежно від того, хто керує авто, і який мобільний пристрій використовується.
Автомобільний застосунок Waze полегшить повсякденну подорож та зменшить відволікання, пов’язані із використанням смартфону. Доступні усі функції мобільної версії застосунку.
Відображатиметься Waze на центральному дисплеї інформаційно-розважальної системи Volvo Cars. Інтерфейс власники оберуть самостійно, персоналізувавши свій Volvo. А це – комфортний перегляд прокладених маршрутів завдяки більшій і яскравішій області відображення на рівні очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jaguar планує вийти на ринок електрокарів: скільки вже інвестувала компанія у виробництво

Приложение Waze интегрировали в автомобили Volvo

«Volvo Cars прагне надати власникам ще більше можливостей персоналізувати свій автомобіль, — сказав Ерік Северінсон, керівник нових автомобільних програм і операційної стратегії. — Співпраця із такими технологічними компаніями як Google і Waze, а також розробка власного програмного забезпечення, дозволяють Volvo Cars постійно покращувати досвід користування Volvo».

Waze, як і автомобільну інформаційно-розважальну систему, розробляли та тестували віртуально. Це стало можливим завдяки емулятору Android – він доступний на порталі розробників Volvo Cars. Подвійне тестування ще перед запуском застосунку сприяло високопродуктивній взаємодії команди із користувачами.

«Партнерство з Volvo Cars дозволить власникам у всьому світі отримати доступ до інноваційної навігації Waze у режимі реального часу, — переконаний Арон Ді Кастро, директор із маркетингу і партнерства Waze. — Маршрути і сповіщення про дорожній рух відображатимуться через інформаційно-розважальну систему автомобіля. Без потреби підключення телефону це забезпечить спрощене і бездоганне керування».

Про Waze

Wazers дозволяють Waze співпрацювати з муніципалітетами та органами громадського транспорту: зменшувати трафік і затори, використовувати дані про інфраструктуру, щоб одночасно впливати на планування міста.

Volvo Cars у 2022 році

Volvo Car Group зафіксувала операційний прибуток у розмірі 22,3 млрд шведських крон. Дохід у 2022 році склав 330,1 млрд шведських крон, тоді як світові продажі досягли 615 121 авто.

Про Віннер

Група компаній Віннер вже 30 років проводить успішну діяльність в Україні, є офіційним імпортером всесвітньо відомих автомобільних брендів Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley. Наша дилерська мережа пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у понад 60-ти дилерських центрах та сервіс партнерах в Україні. Крім автомобільної дистрибуції і роздрібної торгівлі Віннер здійснює лізингову діяльність, а також будує й обслуговує комерційну нерухомість. Група компаній Віннер націлена бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Майбутнє вже тут: як токенізація трансформує автомобільну галузь — досвід брендів

Автомобілі, додаткова потужність та підігрів сидінь: що пропонують автобренди споживачам за передплату

Перші повністю дистанційно керовані автомобілі з’явились на дорогах Європи

За матеріалами з пресс-релізу

google news