close-btn

Visa оголосила про амбітні плани розвитку криптопродуктів: подробиці

Глава відділу криптовалют платіжної компанії Visa К’ю Шеффілд розповів про дорожню карту криптопродуктів, якою займаються розробники Visa

Visa

Visa. Фото: pixabay.com

Visa працює над масовим прийняттям загальнодоступних мереж блокчейнів. Тому Шефілд закликав зацікавлених інженерів-програмістів поділитися своїми ідеями з компанією.

Сообщение главы отдела криптовалют в компании Visa Кью Шеффилда

Повідомлення глави відділу криптовалют у компанії Visa Кью Шеффілда

“У нас є амбітна дорожня карта криптопродукту @Visa, і ми тільки-но відкрили кілька запитів для старших інженерів-програмістів, щоб допомогти нам домогтися повсюдного впровадження загальнодоступних мереж блокчейнів і платежів у стейблкоінах”, написав він.

Тобто вони активно шукають розробників під їхню дорожню карту розвитку криптопродуктів. Хоча раніше прозвучала тривожна для ринку заява від Visa, що вони хочуть поставити на паузу криптоїніціативи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставимо крипту на паузу? Що відбувається у криптогалузі, і чи будуть Visa та Mastercard заморожувати проєкти

Компанія розповіла про створення продукту наступного покоління, що прагне спростити комерцію у цифровому та мобільному житті кожного.

Представники Visa планують створити криптовалютні продукти, які залучають значну кількість клієнтів та розвивають сферу цифрових активів.

На конференції StarkWare Sessions 2023 у Тель-Авіві Шеффілд розповів, що компанія тестує можливість здійснення розрахункових транзакцій у стейблокіні USDC на Ethereum. Щоправда, поки що йдеться лише про великі платежі.

Важливо відзначити, що на початку березня ходили чутки про припинення співпраці Visa із криптопроектами через тодішні гучні збої в криптосекторі.

Однак тоді представники Visa таку інформацію заперечували: «Недавні труднощі не вплинули на нашу криптографічну стратегію. Visa стане мостом, що з’єднує платформи та блокчейн-технології з користувачами. Ми інвестували й продовжимо вкладатись у цю гілку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чи відмовиться Visa та Mastercard від курсу на криптоіндустрію — подробиці

Visa планує запустити розрахунки в стейблкоїнах і не тільки

CEO Visa підтвердив зацікавленість компанії в блокчейн-технологіях та CBDC

google news