close-btn

Вихідні в жовтні: як працюватимуть банки

З 14 по 17 жовтня в Україні довгі вихідні

У жовтні 2021 року у зв’язку зі святкуванням Дня захисників і захисниць України робочий день з п’ятниці 15 жовтня переноситься на суботу 23 жовтня. Таким чином, вихідні дні триватимуть з 14 по 17 жовтня. Нацбанк опублікував на своїй сторінці в Facebook інформацію про графік роботи банків в період вихідних.

  • 15 жовтня 2021 року банки при необхідності можуть здійснювати касові операції (без відкриття операційного дня банку);
  • у період із 14 до 17 жовтня 2021 року міжбанківські перекази через Систему електронних платежів НБУ здійснюватимуться датою банківського дня 18 жовтня 2021 року;
  • 23 жовтня (субота) міжбанківські перекази через СЕП будуть здійснюватися згідно з датою цього дня – 23 жовтня.

Крім цього, банківські організації продовжать обслуговувати банкомати, а також забезпечать в період додаткових вихідних днів повноцінну виплату допомоги, пенсій і соцвиплат.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Детективи Національного антикорупційного бюро України почали перевіряти фінансові операції ПриватБанку, згадані в опублікованому днями журналістському розслідуванні Pandora Papers. Про це повідомляє пресслужба НАБУ. Представники бюро уточнили, що в даний момент під пильну увагу співробітників потрапили саме ті транзакції фінустанови, які можуть мати відношення до так званої “справи ПриватБанку”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названа дата, коли фінансові ринки припинять використовувати індикатори LIBOR

google news