close-btn

Zoom додав ряд корисних сервісів на свою платформу

Однак вчені застерігають, що тривале використання сервісів відеозв’язку призводить до хронічної втоми та нервового виснаження

З запуском відеоплатформи Zoom Apps, яка стала синонімом віддаленої роботи, її творці ставили за мету максимально інтегрувати свій продукт в повсякденне життя користувачів, щоб вони могли спілкуватися в чаті, вирішувати різні завдання і питання, грати в ігри та навіть відпочивати, не залишаючи віртуального простору. На цьому тижні компанія Zoom представила цілий ряд додаткових опцій та сервісів, які покликані зробити спільну роботу в реальному часі більш зручною та комфортною.

Користувачі зможуть використовувати сервіс Asana для управління завданнями, Dropbox Spaces для обміну файлами, Dot Collector для вирішення різноманітних завдань, а SurveyMonkey для проведення опитування серед учасників онлайн-конференції в режимі реального часу. У свою чергу, сервіс Heads Up не призначений для робочого процесу, його мета – поліпшити міжособову взаємодію співробітників фірми після робочого дня.

Проте деякі вчені та дослідники звертають увагу на те, що постійне використання платформ для відеозв’язку призводить до прискореного виснаження нервової системи співробітників. Професор Стенфорда Джеремі Бейленсон вважає, що тривале перебування перед дисплеєм під час спілкування в Zoom може слугувати причиною хронічної втоми.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Zoom Video Communications, чиї послуги онлайн-комунікації стали особливо популярні під час пандемії, має намір придбати постачальника хмарних послуг Five9. Вартість майбутньої покупки оцінюється в $14,7 млрд. Гроші для цього корпоративного придбання Zoom отримала в результаті стійкого зростання вартості її акцій в останні місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: WhatsApp тестує функцію хмарного резервного копіювання для Android-пристроїв

За матеріалами сайту cnbc.com

google news