close-btn

Google розкрила характеристики найдешевшого смартфона у світі

Версії Jio Phone Next Basic і Advanced будуть пропонуватися покупцям за ціною в $66 та $93 відповідно

Смартфон Jio Phone Next був представлений ще в червні цього року індійською компанією Reliance Jio, яка створила його спільно з Google. Під час презентації було оголошено, що девайс надійде в продаж вже 10 вересня. Пізніше дату офіційного релізу перенесли на 4 листопада. На цьому тижні смартфон з’явився в списку пристроїв у Google Play Console з деякими основними характеристиками.

Зокрема, на сайті говориться, що екран пристрою підтримує роздільну здатність 720 × 1440 пікселів. Апаратна частина телефону функціонує на базі мікропроцесора Snapdragon 215 і 2 ГБ оперативної пам’яті. На Jio Phone Next встановлюється ОС Android 11 Go.

Нагадаємо, раніше в мережі з’явилася інформація про те, що девайс має 5,5-дюймовий дисплей, 8-мегапіксельну селфі-камеру і 13-мегапіксельну основну камеру. Версія з 2 ГБ оперативної пам’яттю отримала 16 ГБ флешпам’яті, тоді як модель з 3 ГБ RAM має 32 ГБ флешпам’яті. Автономність забезпечується літій-іонним акумулятором ємністю 2500 мА • год.

У компанії Google заявили, що оснастили девайс декількома корисними сервісами. Зокрема, екранним перекладачем, автоматичним читанням вголос, адаптивними фільтрами камери, а також сервісом Google Assistant. Смартфон буде продаватися з попередньо встановленими програмами Google Duo і Camera Go. Версії Jio Phone Next Basic і Advanced оцінені в $66 та $93 відповідно.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

28 жовтня відбудеться презентація смартфонів Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro і Redmi Note 11 Pro +. Модель Pro + стане доступна вперше. Раніше була тільки Pro Max, і то лише для індійського ринку. Попередні замовлення вже можна робити на сайті компанії. Вартість цієї послуги зараз становить $15,50. А знижка при покупці девайса становитиме $31.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Vodafone планує найняти 7000 інженерів-програмістів для розвитку цифрових послуг

За матеріалами сайту portaltele.com.ua

google news