close-btn

Вперше показали iPhone 15: на що чекати користувачам (відео)

Як виглядає iPhone 15 і чим він зможе здивувати покупців?

iPhone 15

Потенційний зовнішній вигляд нового смартфона Apple, iPhone 15 показав у своєму YouTube відео канал Unbox Therapy. Він дав нам якісне уявлення про те, як може виглядати iPhone преміум-класу, коли його буде випущено у вересні.

Новий iPhone матиме найтонші рамки, що будь-коли існували на смартфонах, шириною всього 1,55 мм по колу – рекорд серед усіх смартфонів, представлених в даний час на ринку. Крім того, у телефоні замінять порт Lightning на порт USB-C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone, як пропуск: як працюватиме нова функція Apple Wallet

Unbox Therapy також зазначив, що iPhone 15 Ultra дуже схожий на свого попередника, iPhone 14 Pro Max, за винятком сенсорної клавіші, яка замінює важіль відключення звуку збоку. Ця нова сенсорна клавіша дозволить користувачам призначати їй різні дії, як в Apple Watch Ultra.

Відео називається “Це iPhone 15 Ultra”. Хоча офіційного підтвердження того, як насправді називатиметься новий телефон, поки що немає. Дехто каже, що він замінить Pro Max. Інші вважають, що він стане п’ятою моделлю в лінійці iPhone.

Важливо відзначити

Продаж iPhone 15 можуть заборонити в Європі через план Apple обмежити використання сторонніх кабелів зі своїми смартфонами. Європейська влада вже пригрозила заборонити продаж iPhone в ЄС, якщо такі обмеження буде введено.

Підсумок

Вся увага буде прикута до вересневої презентації Apple, там компанія офіційно представить найновішу лінійку iPhone. Якщо чутки та витоки вірні, iPhone 15 стане найдорожчим поколінням iPhone в історії бренду. Однак це не вплине на те, що він досі є довгоочікуваним релізом для шанувальників Apple.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Apple може заплатити штраф $2 млрд за махінації з iPhone: деталі

Навіщо Apple свій необанк, чим це загрожує традиційним фінустановам та хто ще приймає участь в експансії

Усього за тиждень ощадний рахунок від Apple накопичив депозитів на $1 мільярд

За матеріалами відео Unbox Therapy

google news