close-btn

Швидкісний інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет

Як обрати провайдера надійного швидкісного інтернету?

У період, коли життя стрімко переходить в онлайн, важливо подбати про надійний швидкісний інтернет, з яким спілкування з рідними та друзями, ефективна робота, зручне навчання, онлайн-форуми та конференції стануть ще доступнішими. Аби життя у всесвітній мережі залишалося різноманітним та яскравим, серед великої кількості інтернет-провайдерів важливо обрати компанію, яка гарантуватиме безлімітний доступ не лише на рекламних листівках, але й забезпечуватиме безперебійне швидкісне з’єднання у реальному житті. Як же обрати серед десятків пропозицій, якщо тарифи провайдерів Інтернету та пропонована швидкість здебільшого однакові? Відповідь проста: обирайте найкращих!

Мережа Ланет — лідер швидкісного інтернету в Україні

Протягом багатьох років провайдер інтернету Мережа Ланет залишається незмінним лідером швидкісного інтернету на ринку України та входить у ТОП-7 найкращих операторів країни. Інтернет-провайдера обирають мільйони українських користувачів, адже він пропонує:

  • швидкісний безлімітний інтернет;
  • необмежений трафік;
  • надійне з’єднання;
  • оперативне підключення;
  • вигідні інтернет-тарифи;
  • якісний сервіс та цілодобову клієнтську підтримку.

За результатами міжнародних тестів швидкості Ookla та nPerf Мережа Ланет займає перші позиції рейтингів за швидкістю передачі даних, тож активне життя у мережі більше не обмежуватиметься якістю інтернет-з’єднання.

Компанія пропонує велику кількість вигідних інтернет-тарифів та акційних пропозицій. Зокрема, для користувачів доступна комплексна послуга Інтернет+ТБ, з якою ви отримуєте високу швидкість інтернету та якісне кабельне ТБ за справді приємною ціною!

Швидкісний Інтернет за 99 грн до кінця року

Акції інтернет-провайдерів домашніх мереж давно стали звичною справою, тож рідко можуть здивувати користувачів. Проте серед численних акцій провайдерів яскраво вирізняється надзвичайно вигідна пропозиція від Мережі Ланет. Для нових абонентів інтернет-провайдер підготував акційний тариф MegaLite: сплачуйте лише 99 грн одноразово та користуйся інтернетом на швидкості до 100 Мбіт/с до кінця 2020 року!

З MegaLite користувач отримує:

  1. Гарантований кешбек у розмірі 100% від першого платежу на бонусний рахунок Ланет.TV, який можна використати для оплати послуг у сервісі;
  2. Швидкісний інтернет за рекордно низькою ціною.

Щодня акційною пропозицією можуть скористатися лише 100 нових абонентів. Не зволікайте та замовляйте безкоштовне підключення й насолоджуйтеся швидкісним з’єднанням вже сьогодні! Залишайте заявку на сайті.

Акційні умови поширюються на підключення в багатоквартирних будинках.

Акція діє до 24.08.2020 для нових абонентів Мережі Ланет у Калуші, Володимирі-Волинському, Кам’янці-Подільському, Сєвєродонецьку, Червонограді, Івано-Франківську, Рівненській та Хмельницькій області.

Контакти: info@lanet.ua

google news