close-btn

VistaPrint купує українську Depositphotos разом з онлайн-редактором Crello

Американська компанія VistaPrint придбала українську Depositphotos за $85 млн. Разом із банком зображень був куплений популярний серед блогерів онлайн-редактор Crello

https://twitter.com

Український фотобанк Depositphotos та онлайн-платформа графічного дизайну Crello змінили власника. Американська компанія VistaPrint придбала 100% їхніх акцій. Угода на $85 млн стала найбільшою угодою на українському ІТ-ринку за останні кілька років.

Графічний онлайн-редактор Crello змінює свою назву на VistaCreate і стає частиною нового бренду Vista разом з VistaPrint, 99designs від Vista та Vista x Wix (як інтегрований стратегічний партнер).

«Ми раді повідомити, що в результаті ребрендингу Crello став VistaCreate. Як частина нещодавно сформованого материнського бренду Vista, ми приєднуємося до VistaPrint, 99designs від Vista та Vista x Wix, щоб надати повний набір інструментів для дизайну та маркетингу, а також підтримку онлайн, офлайн, на ходу та у будь-якій точці твоїх підприємницьких подорожей.»

Наразі план Starter від Crello за $0  включає в себе:

ТВОРЧІ РЕСУРСИ

  • 50K+ професійно розроблених шаблонів
  • 1М+ фотографій, відео та векторних зображень для твоїх проектів
  • Преміальна музика, шрифти, фони та об’єкти

МОЖЛИВОСТІ ПРОДУКТУ

Безкоштовна функція фірмового стилю
Безкоштовний інструмент видалення фону
Жодних обмежень на завантаження проектів

За $10 на місяць ви отримаєте все із плану Starter, плюс:

  • 50M+ творчих ресурсів для скачування без обмежень
  • Командний обліковий запис
  • Необмежені набори фірмових стилів
  • Безлімітне сховище

Що таке VistaCreate?

VistaCreate — це онлайн-інструмент графічного дизайну, який дозволяє кожному швидко створювати контент для соціальних мереж, блогу, маркетингових активностей, реклами та багато іншого без професійних навичок дизайну. Більше 50 000 готових статичних та анімованих шаблонів, які оновлюються щотижня та дозволяють легко створювати красиві дизайни. За допомогою даного інструменту створювати контент з нуля стало досить просто — за кілька кліків, використовуючи різні функції та об’єкти дизайну. У VistaCreate є все, що може знадобитися креативникам, підприємцям, менеджерам з соцмереж та дизайнерам для створення чудового статичного або анімованого контенту.

За умовами угоди VistaPrint належать 100% акцій української компанії, включаючи всі бренди: Depositphotos, Crello, Lightfield, Bird In Flight і WAS. Засновник Дмитро Сергєєв повністю відійде від управління і залишить компанію.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE 

Лише жменьці компаній, що публічно торгуються, вдалося досягти ринкової капіталізації в $1 трлн. і більше (якщо бути точним, їх всього сім). Ми отримали дані з ринкової капіталізації компаній, щоб з’ясувати, які знайомі назви можуть подолати заповітний 13-значний бар’єркакие знакомые названия имеют все шансы преодолеть заветный 13-значный барьер

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мем-криптовалюта Shiba Inu оновила історичний рекорд

За матеріалами сайту crello.com

google news