close-btn

10 найпопулярніших криптовалютних хештегів у Twitter

Хештегов з криптовалютної тематики набагато більше, ніж просто #crypto. Знання всіх правильних хештегів гарантує вам набагато більше уваги в популярній соціальній мережі

10 найпопулярніших криптовалютних хештегів у Twitter

Twitter Фото: pixabay.com

Twitter — одна з найпопулярніших платформ соціальних мереж для шанувальників криптовалюти та криптолюбителів, яким цікаво відкривати, досліджувати та дізнаватися про останні новини з ринку цифрових активів. А, як відомо, головний інструмент у Twitter – це хештеги.

Криптохештеги в Твіттері відрізняються від тих, які використовуються на інших платформах, таких як Instagram, наприклад. Twitter — універсальніша соціальна мережа, яка дозволяє охопити набагато більше людей. Що ще важливіше, деякі хештеги щодня отримують більше уваги, ніж інші.

Правильні хештеги не лише допомагають знайти, упорядковувати та сортувати твіти, а й показують іншим, який пост має відношення до певної теми. Хештеги показують необхідний контент зацікавленій аудиторії. Пропонуємо до вашої уваги добірку найпопулярніших криптохештегів у Twitter, які стануть у нагоді всім, хто хоче залишатися в тренді.

1. #Bitcoin та #BTC

На момент написання статті у облікового запису @Bitcoin було 5,5 мільйона підписників, що робило його одним із найпопулярніших у Твіттері. Само собою, що і хештег #Bitcoin на сьогоднішній день є топовим у цій соціальній мережі. Згідно з RiteTag, #Bitcoin отримує 46,8 мільйона переглядів і 4700 ретвітів на годину. Це робить його не лише найпопулярнішим криптовалютним хештегом, а й одним із найпопулярніших у темах трейдингу та інвестицій. Все тому, що хештег актуальний у різних сценаріях — від трейдерів, які порівнюють торгові пари, до крипто-стартапів, що просувають свої проекти.

#Bitcoin знаходиться на тому рівні, коли він уже користується величезною популярністю, але ще не використовується надмірно. Хештег #btc також дуже популярний: він налічує понад 2600 унікальних твітів, 37 мільйонів переглядів та 2133 ретвіта на годину. Обидва хештеги використовуються в однакових обставинах і гарантовано донесуть твіти мільйонам читачів.

2. #Cryptocurrency та #Crypto

Хештег #crypto з більш ніж 8 мільйонами показів на годину є другим за популярністю у нашому списку. Статистика RiteTag показує, що #crypto використовується в 4996 унікальних твітів на годину, що робить його ще популярнішим, ніж #bitcoin.

Хештег #crypto йде пліч-о-пліч з #cryptocurrency, у якого 5,5 мільйонів переглядів, 2275 унікальних твітів і 1687 ретвітів щогодини.

Ці хештеги, як правило, знаходяться в тренді разом з #cryptonews, #cryptotrading та відповідними хештегами. Бажано використовувати кілька таких хештегів, щоб привернути більше уваги.

3. #Ethereum

У акаунті @ethereum у Твіттері 2,8 мільйона підписників. Ефіріум, друга за популярністю криптовалюта у світі, викликає великий інтерес: щогодини з’являється більше тисячі унікальних твітів.

З точки зору активності #Ethereum має 2,3 млн загальних переглядів і 1166 ретвітів на годину. Хештег #eth набагато популярніший: його переглядають 13,7 мільйона чоловік, а кількість ретвітів – 3690 на годину. Також з цим хештегом щогодини створюється близько 3000 унікальних твітів. Тому часто комбінують #ethereum та #eth, щоб підвищити впізнаваність бренду в криптпросторі.

Деякі інші популярні хештеги, які можна використовувати, включають #ethereumdip та #ethereumprice.

4. #BinanceSmartChain

Binance Smart Chain (BSC) – це мережа блокчейн, створена для додатків на основі смарт-контрактів. BSC працює паралельно з власною мережею Binance у Binance Chain (BC), що дозволяє користувачам отримувати найкраще з обох світів: високу пропускну здатність BC та підтримку смарт-контрактів BSC. Мета платформи – дати розробникам можливість створювати децентралізовані додатки (DApps), а користувачам – керувати своїми цифровими активами між різними блокчейнами, з низькою затримкою та високою ємністю.

Це настільки захоплююче, що хештег #BinanceSmartChain бачать майже 900 тисяч людей щогодинно, крім того він використовується в близько 400 унікальних твітах і більше 100 ретвітах щогодини. Ці цифри зростатимуть у міру того, як все більше проектів будуватиметься на протоколі Binance Smart Chain.

5. #Dogecoin

Dogecoin — найбільший мемкойн на крипторинці з поточною ринковою капіталізацією в $8,58 млрд. Він став дуже популярним не без участі Ілона Маска. Будь-яка згадка про Dogecoin засновником Tesla у своїх твітах у більшості випадків призводила до негайного стрибка цін на DOGE. Сьогодні обліковий запис @Dogecoin має 3,5 мільйона підписників. Хештег #dogecoin також дуже активний: на момент написання статті він налічував 5,4 мільйона переглядів на годину, 612 унікальних твітів та 620 ретвітів на годину. Цей хештег росте разом з відповідними тегами, такими як DogecoinToTheMoon і Dogecoins.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціна на Dogecoin впала: Маск повернув синю пташку в Twitter

6.#Airdrop

AirDrop — це чудова можливість отримати нові токени безкоштовно. Дізнатися про AirDrop можна, відстежуючи рекламу компаній та їхні сторінки в соціальних мережах. Тому не дивно, що хештег #Airdrop є одним із найпопулярніших у Твіттері, коли йдеться про криптовалюту.

Більше 2 мільйонів переглядів даного хештегу на годину робить його одним із найкращих для створення шуму в соціальних мережах навколо нових проектів. Для досвідчених криптоінвесторів та трейдерів варто мати доступ до джерела всього, що пов’язане з аірдропами. Обліковий запис @AirdropInspector налічує понад 1,5 мільйона підписників та надає своєчасну актуальну інформацію про нові аірдропи. Вам також може бути цікаво стежити за Airdrop Detective (1,5 мільйона підписників) та Airdrop Star (1,4 мільйона фоловерів).

7. #Cardano

Ажіотаж навколо цього блокчейну є одним із найяскравіших індикаторів його потенціалу, тому не дивно, що товариство Cardano у Твіттері налічує 1,3 мільйона людей. Хештег #Cardano також досить активний: мільйон переглядів і 500 унікальних твітів щогодини, а також 650 ретвітів за той же період часу.

Хештег #ADA теж можна сміливо використовувати: на момент написання статті у нього було близько 260 унікальних твітів на годину. Це робить Cardano однією з 10 найпопулярніших криптовалют у Твіттері, поряд з #Solana, #Ethereum та #ShibaInu.

8. #Blockchain

У облікового запису @Blockchain у Твіттері 1,3 мільйона читачів, але це не найцікавіше. Враховуючи масові розробки, засновані на даній технології, хештег #blockchain отримує колосальні 1800 унікальних твітів, 4,7 мільйона переглядів та 554 ретвіти щогодини. У 2022 році хештег #Blockchain часто використовується разом із #BlockchainGaming, #DeFi, #NFTs і #NFTCommunity.

9. #Trading

Для дейтрейдерів хештег #trading  — справжня скарбниця. Зазвичай у поєднанні з #bitcoin, #btc, #cryptocurrency та іншими популярними хештегами #trading охоплює все, що стосується криптовалют та біржової торгівлі.

Аналітика показує, що хештег #trading отримує 2,6 мільйона переглядів на годину, 375 унікальних твітів та 87 ретвітів. Найчастіше йде разом з тегами монет, такими як #xrp, #ltc, #xmr, #ripple та багатьма іншими або криптовалютними торговими парами, такими як BTC/USD, наприклад.

10. #Altcoin та #Altcoins

В даний час загальна кількість переглядів хештегу #altcoin складає більше 2 мільйонів і 550 унікальних твітів щогодини. Його брат #altcoins має 133 тисячі переглядів на годину і 242 унікальних твіта. Існує широкий спектр хештегів, пов’язаних з альткоїнами. До них відносяться #AltcoinGems, #xrp, #USDCoin, #Polkadot, #Tether та багато інших.

Основне завдання хештегов – підвищити охоплення та залучити цільову аудиторію. Користувачі можуть запускати пошук за тегами або підписатися на будь-який з них, щоб контент з цією міткою з’являвся у їхній стрічці.

Ви можете знайти потрібні хештеги, використовуючи сторонні інструменти, ручний пошук або просто підписавшись на акаунти інфлюенсерів. Але не забувайте, що не варто вірити словам тих, хто приховує або навіть заперечує свою оплачувану співпрацю з крипто-компаніями, коли вона є очевидною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Синергія соціальних мереж та Web3: що таке SocialFi та чи стане це новим трендом

Маск потурає російській пропаганді? У Мережі розгорівся черговий Twitter-скандал

Twitter більше не існує? Стали відомі подробиці таємної угоди Маска

 

google news