close-btn

5 мемкоїнів з потенціалом значного зростання у 2023 році

Мемкоїни часто сприймаються користувачами як жарт. Але деякі інвестори все ж таки бачать у них потенціал для заробітку. Ми склали для вас список із п’яти найперспективніших мем-монет, за якими варто стежити у 2023 році

5 мемкоинов с потенциалом роста в 2023 году

Перший мемкоїн, Dogecoin, спочатку замислювався як пародія на криптовалюти. При цьому кілька мем-монет, серед яких і DOGE, не лише принесли значний прибуток інвесторам, а й стали багатомільярдними проєктами.

Проте інвестиції в мемкоїни значно ризикованіші, ніж в інші криптовалюти, оскільки такі токени схильні до підвищеної волатильності, раптових зльотів і падінь й просто є популярною ідеєю для шахрайських проєктів.

У нашій статті ми більш докладно розглянемо особливості 5 кращих мемкоїнів на сьогоднішньому ринку, оцінивши ключові фактори, які можуть сприяти їх зростанню у 2023 році.

Floki (FLOKI)

Floki називають «народною криптовалютою». Монета покликана заповнити прогалину в криптоіндустрії, підвищуючи поінформованість про технологію блокчейн та цифрові токени.

Floki (FLOKI) привернула увагу публіки після зльоту майже на 40% за день завдяки розгортанню стейкінгу в тестовій мережі платформи, а також її лістингу на Binance.US, американській філії криптовалютної торгової платформи Binance. А зовсім недавно Floki стала першою криптовалютою-мемом, яка отримала престижну золоту галочку на своєму обліковому записі в Twitter.

На момент написання огляду ціна Floki становила $0,00003253, продемонструвавши зниження на 3,7% за останні 24 години, але, як і раніше, фіксуючи зростання на місячному графіку.

Floki

30-денний ціновий графік Floki. Джерело: CoinMarketCap

У Floki є три корисні проєкти — Valhalla, FlokiPlaces та FlokiFi. Valhalla — це ігровий метавсесвіт NFT, в якому можна заробляти гроші, а FlokiPlaces допомагає людям купувати фізичні товари за допомогою криптовалют, використовуючи токени Floki як спосіб оплати.

Третій проєкт FlokiFi — це децентралізована біржа, яку інвестори можуть використовувати для обміну цифровими активами. Іншими словами, FLOKI дійсно корисна, що робить її однією з найкращих мем-монет для покупки у 2023 році. Токен FLOKI доступний як в Ethereum, так і Binance Smart Chain.

Tamadoge (TAMA)

Tamadoge — одна з нових мем-монет, що з’явилися на крипторинку. Нещодавній успішний лістинг TAMA на криптобіржі ByBit та запуск нової гри «Tamadoge Run» привернули до проєкту багато уваги.

Зараз цифровий актив, який отримав прізвисько «Dogecoin для грати, щоб заробляти», торгується за ціною $0,02022, що є зниженням на 9,62% за добу, але вражаючим зростанням на 122,97% за останні 30 днів.

Tamadoge

30-денний ціновий графік Tamadoge. Джерело: CoinMarketCap

Проєкт черпає натхнення з тренду мемкоїнів, але виділяється своєю унікальною екосистемою «грай, щоб заробляти», яка включає основну гру Tamadoge, п’ять аркадних ігор і навіть додаток з доповненою реальністю. Super Doge, Rocket Doge, To The Moon та Tama Blast вже були випущені та отримали відмінні відгуки від спільноти.

Хоча Tamadoge є відносно новим продуктом, він справив величезний фурор на ринку завдяки попередньому продажу. Проєкт провів одну з найкращих ICO криптовалюти у 2022 році, зібравши $19 млн від перших інвесторів, перш ніж розпочати свій шлях від $0,01 до рекордного максимуму $0,194.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як геймери заробляють на P2E іграх реальні гроші: приклади популярних онлайн-платформ

Pepe (PEPE)

Нова сенсація на криптосцені, Pepe (PEPE), привернула увагу публіки своїм вибуховим успіхом, який вже встиг перетворити як мінімум двох своїх перших інвесторів на мільйонерів. Pepe завдячує своїм масовим зростанням популярності Pepe the Frog, відомого персонажа в онлайн-спільнотах, таких як MySpace, Gaia Online, 4chan та Reddit.

Згідно з даними CoinMarketCap, зараз ціна Pepe становить $0,000001981, додавши 22,38% за добу і значно збільшившись (більш ніж на 350%) за останні 30 днів.

PEPE

30-денний ціновий графік PEPE. Джерело: CoinMarketCap

Pepe — це дефляційний мемкоїн, запущений на Ethereum. Проєкт прагне зарекомендувати себе як одна з найкращих криптовалют, що базуються на мемах. Pepe звертається до криптовалютної спільноти, запроваджуючи політику відсутності податків, систему перерозподілу, що винагороджує довгострокових учасників, та механізму спалювання токенів для підтримки дефіциту монети Pepe.

На цей час фундатори Pepe залишаються анонімними, що не рідкість у світі криптовалют. Хоча інформація про команду, яка стоїть за проєктом, мізерна, вони успішно привернули увагу, використовуючи платформи соціальних мереж для просування своєї монети та створення навколо неї міцної спільноти.

Baby Doge Coin (BabyDoge)

Baby Doge Coin – це криптовалюта, розроблена догмем-спільнотою. Згідно з технічним документом Baby Doge Coin, головною метою цього проєкту є поширення інформації щодо усиновлення тварин. Окрім того, команда проєкту запустила платформу для обміну токенами.

Для свого функціонування BabyDoge використовує блокчейн Binance Smart Chain. Частина кожної транзакції BabyDoge присуджується власникам BabyDoge у розмірі 5%, а частина, що залишилася, направляється в пул ліквідності системи для спалювання. Примітно, що всі власники токенів Baby Doge Coin отримують найнижчу комісію за своп Binance Smart Chain.

Тим часом Baby Dogecoin на момент написання матеріалу торгувався за ціною $0,000000002535, зафіксувавши падіння на 3,01% за останні 24 години.

BabyDoge

30-денний ціновий графік BABYDOGE. Джерело: CoinMarketCap

Baby Doge Coin, як і Pepe, розроблено як дефляційний токен. Ці токени спалюються через регулярні проміжки часу, що, на думку команди, поступово скорочуватиме пропозицію і підвищуватиме ліквідність. Наприкінці 2022 року Baby Doge Coin також оголосила про запуск функції Onramper, яка дозволить купувати криптовалюти за фіатні гроші безпосередньо на децентралізованій біржі.

ВАЖЛИВО: BabyDoge не слід плутати з BabyDoge ETH (BABYDOGE), мемкоїном, створеним у мережі Ethereum.

SamoyedCoin (SAMO)

Можливо, найбільш характерною рисою SamoyedCoin є те, що проєкт не використовує породу сіба-іну як талісман. Натомість монету представляє порода собак під назвою самоїд. SamoyedCoin також відрізняється тим, що є першим мем-токеном, випущеним на блокчейні Solana.

Це означає, що транзакції SamoyedCoin є більш ефективними порівняно з іншими мемкоїнами. Вони значно швидше, дешевше та енергоефективніше, ніж знамениті Dogecoin та Shiba Inu, наприклад. Таким чином, не дивно, що головна мета SamoyedCoin служити послом мережі Solana.

За даними CoinMarketCap нині ціна SAMO становить $0,003554.

SamoyedCoin

30-денний ціновий графік SamoyedCoin. Джерело: CoinMarketCap

На додаток до мемкоїну команда проєкту також запустила колекцію NFT SamoyedCoin. У міру зростання платформи команда сподівається надати власникам токенів та NFT ексклюзивні переваги. Ця мем-монета також має дефляційний характер — це ще один фактор, який може допомогти SamoyedCoin стати більш привабливою для інвесторів у 2023 році.

Висновок

Враховуючи всі обставини, перелічені вище мем-криптоактиви, мають великі шанси досягти рівня слави, яка оточує SHIB і DOGE, або навіть зайняти їх місце в чартах криптовалют у 2023 році.

Проте криптовалюти мають властивість дивувати стороннього спостерігача коливаннями своїх цін та розвитком подій навколо них, тому не забувайте проводити ретельні дослідження кожного проєкту та бути обережними при інвестуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

google news