close-btn

Скільки грошей користувачі Payoneer вивели на рахунки ПриватБанку і monobank

Статистика компанії за період другого кварталу 2021 року

Понад $600 млн перевели українські користувачі платіжної системи Payoneer на рахунки двох найбільших вітчизняних банків. Про це повідомив генеральний керівник підрозділів компанії в Україні і Білорусі Ігор Ковальов. За його словами, з квітня по червень користувачі платіжного оператора в усьому світі вивели зі своїх акаунтів на рахунки банків-партнерів більше $48 млрд.

Крім того, найближчим часом в рамках програми Payoneer for Banks компанія запустить інтеграцію ще з 10 банками, а у 2022-2023 роках партнерами Payoneer стануть ще 15 банківських компаній. Ігор Ковальов зазначив, що тісна співпраця з банками дуже вигідна в першу чергу для самих клієнтів, оскільки вони отримують більш зручний спосіб грошових переказів, в тому числі за кордон.

За словами Олександра Карпова, директора Асоціації ЕМА, програма Payoneer for Banks не тільки несе очевидну вигоду для учасників фінринку, але і створює переваги для країни в цілому. Це також стосується загального розширення ландшафту українського платіжного ринку, який завдяки таким продуктам розвивається більш динамічно та інтенсивно.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Парламент ухвалив у другому читанні та в цілому законопроєкт №5599 “Про запобігання загроз національній безпеці, пов’язаних з надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)”. За законопроєкт на засіданні в четвер проголосували 279 народних депутатів, з них 229 – представники фракції “Слуга народу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд Лондона схвалив арешт активів акціонера АТ «Банк «Фінанси та кредит», але рішення не прийняв

google news