close-btn

Повідомляють про масштабний збій Apple ID: перші подробиці

Служби Apple ID відключені для багатьох користувачів, що унеможливлює вхід і оплату

Apple

Apple. Фото: pixabay.com

Все більше користувачів Apple стикається з проблемами входу в систему та помилками обробки платежів, оскільки система Apple ID зазнає масових збоїв. Попри те, що офіційний сайт компанії нічого не говорить про цю проблему, за повідомленнями в соціальних мережах можна зрозуміти, що багато користувачів не можуть увійти до системи, підтвердити свій пристрій або завершити транзакцію.

“Сталося прямо, коли я переносив дані на новий відремонтований ipad”, пише один із користувачів

9to5Mac також повідомили про існування проблем зі входом в обліковий запис. За їх інформацією користувачі не можуть отримати доступ до служб Apple ID навіть з дійсною інформацією про електронну пошту та пароль. Повідомлення про помилку, яке повертається серверною частиною Apple ID, вказує, що запити  зараз не можуть бути опрацьовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продажі Apple і Microsoft впали на третину: причини та наслідки

Цей збій є лише одним із серії збоїв у роботі служби Apple за останні місяці, при цьому аналогічні проблеми з Apple ID виникають у вихідні, особливо в таких додатках, як Apple Music та TV+. Крім того, у додатку «Погода» також було багато збоїв. Один такий стався на початку цього тижня.

Нині немає обхідного шляху розв’язання цієї проблеми. Людям потрібно буде дочекатися рішення від інженерів Apple, перш ніж буде відновлено нормальний доступ до служб Apple ID.

Підсумок

Збій у роботі служб Apple завжди проблема для користувачів. У цьому випадку багато хто зіштовхується з труднощами в доступі до всіх служб компанії.

Детально про інші збої

Apple Weather, популярний додаток для перевірки погоди, у квітні зіткнувся з двома серйозними збоями. Тиждень тому програма знову не працювала.

11 травня Apple визнала проблему на сторінці стану системи. Проте відтоді Apple заявила, що проблеми із додатком було вирішено.

Тоді багато користувачів писали в Twitter, щоб повідомити про проблему, хоча Apple також спочатку не говорила про будь-які проблеми на своїй сторінці стану системи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

iPhone, як пропуск: як працюватиме нова функція Apple Wallet

Apple може заплатити штраф $2 млрд за махінації з iPhone: деталі

Навіщо Apple свій необанк, чим це загрожує традиційним фінустановам та хто ще приймає участь в експансії

За матеріалами 9to5Mac

google news